en blogg om: detta borde ha varit min raggningsreplik

Raggningreplik


men istället blev det något inappropriate.. haha

Utåtriktad Planläggande Abstrakt Tänkare

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv

en blogg om: 101 år

Du har goda chanser att leva längre än dom flesta. Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet. Precis som man ska göra. Som en tankeställare så gå gärna igenom frågorna en efter en och tänk noga igenom om det går att förbättra ytterligare. Som du redan vet är livet härligt och kanske kan det bli ännu bättre. Skriv gärna och berätta för oss hur det gått för dig och om denna test betytt någonting för dig. Vi är intresserade av att det går bra för dig. Jag önskar dig lycka till. Vill du veta hur din framtid blir enligt astrologin? Titta då på länkarna till höger. Hälsningar Rolf Ekberg. PS Det finns en viktig faktor som vi bara delvis räknat med i denna test. Det är läkarvetenskapens framsteg inom dom närmaste åren. Vi står inför flera genombrott inom många medicinska områden och om du själv kan bidra med att förlänga ditt liv i bara ETT år så kanske det betyder att du får ta del av något medicinskt framsteg som förlänger livet i TIO år eller mer. Tänk på det!

en blogg om: vinden har vänt

Okej, min otur kanske är över för den här veckan?


MIN PÄRM ÄR TILLBAKA!! Wooho!
Det var nästan som min fördelsedag när jag gick till "kontoret" och hämtade den:).

Sen så fick vi veta fotbollslagen också.

Jag är på Junior Varsity-laget. Egentligen är det mycket bättre än Varsity, för om jag hade hamnat på Varsitylaget hade jag typ inte fått spela något alls, men nu kommer jag förhoppningsvis vara starter. Eyy!

Träningen var helt jobbig, grov träningsvärk sedan gårdagens träning.. sen så hade massa folk "glömt" sina benskydd. Då vi var tvungna att springa hela fotbollsplanen, från mål till mål och efter varje 5 yard så var vi tvugna att droppa ner i en pushup, sen up igen och springa 5 yard.. osv. osv. Det var jobbigt.

Direkt efter det så gjorde vi i princip samma springövningar som igår.. vilket innebär att mina ben kommer att göra dubbelt så ont.

Vi hade tur, Varsitylaget skulle ha ett möte så vi slutade träningen där vid 3.45.. och då skyndade jag mig till Hip Hopen i gymet, där jag snabbare än vinden lärde mig dansen, den var rätt lätt.. så på tisdagen den 4:e december ska vi "uppträda", känner mig lite excited.

NU Ska jag skriva ner 24 fler  Quotes till Yearbook, sen ska jag bara ta det lugnt eller nåt. Det kanske är Grey's på tv ikväll!! Då ska jag ta mig tid att kolla på det, annars ska jag kolla på datorn.. på internet. Okej. Ointressant.

Hejdå

en blogg om: födelsedagskalas

Jaja,  I c. Mitt huvud gör ont, hela pannan ömmar! Jag insåg just varför. Vi tränade nickar idag på träningen, nickar och skott på mål i ca 2 h. Mina ben är också helt utmattade, vi var tvungna att springa massa, för vissa har tydligen dålig kondis, jag är inkluderad i ordet "vissa", jag förstår inte varför jag inte fortsatte att träna cross country trots att det var off season. Årets tabbe typ. Mina tår gör ont och hela min panna är som mos.. okej inte riktigt, men det gör ont när jag gnuggar pannan lilla;). Oh lord, träningarna kommer att ta musten ur mig. Jag har gått ner i vikt också :o, typ 1,5 kg.. jag har ingen aning om hur det har gått till heller..


Hur som helst, när jag kom hem från den hemska träningen så fick jag i mig lite mat. Kalkon och pasta. Smakade nästan som kyckling med pasta... iaf om man låtsades att kyckling smakar som kalkon. Efter det så bytte jag kläder, fixade till mig och blev upphämtad av Lisa för att åka vidare till födelsedagsbarnet Clara. HAPPY B-DAY! Käkade lite tårta å sånt och blev tjocka. Hade kul med heliumballonger. Sen kom Karen och hämtade upp mig och Lisa, vi skjutsade hem henne. Sen for vi till "Big Lots!" och jag inhandlade en pärm för $ 1.08, inte en likadan som den jag hade dock, men Nicky var så snäll så att hon bytte sin, som var likadan som den jag hade, mot min nya. Tack Nick!

Efter det pluggade jag på engelskan, har prov imorgon. Måste få 100 %, bara för att jag är överambitiös. Nu ska jag kila i säng! Godnatt.

en blogg om: hela veckan

allvarligt vad leds jag blir!


Varje dag i veckan har det hänt något otursaktigt för min del. Jag lovar att det var den svarta katten Nu är min pärm på vift, har inte en aning om var den är. Måste köpa en ny, de var inte så dyra dock - only $0.99 (+ tax dårå).. men ändå. Det kostar inte skjortan direkt.

Plus att vi inte alls fick veta vilka som har hamnat på vilket lag i fotbollen. Tydligen ska vi få veta det imorgon.. jag hoppas då iaf på det.

Jag insåg just att det verkligen börjar bli dags för att köpa julklappar, jag vet att jag tänkte på det tidigare i veckan.. men nu är det inte ens en månad kvar till jul. Vilket innebär att jag måste köpa klapparna senast nästa vecka och skicka dem, annars lär de ju vara framme där vid Nyår.. och så vill vi ju inte ha det?

NU ska jag fixa mig, sen ska Lisa hämta upp mig, sen ska vi till Clara som fyller år. Trevligt! Sen ska jag hem och plugga på mina engelska ord, eller först ska jag nog köpa en ny pärm.. sen ska jag plugga - tråkigt! Jag har nämligen kommit till den punkten då jag känner att jag inte alls vill vara i skolan, det är typ tråkigt där, allt utom fotbollen får mig att vilja somna, jag saknar tom Ubbe ibland, trots att han luktade lite illa så var han ju ändå hyfsat bra och fick en att skratta lite då och då.

Jaja, nu ska jag dra mig. Hejdå!

en blogg om: en konstig dag

Min morgon startade perfekt, som alla andra mornar!


Vaknar upp kl 6.00 av mitt larm samt att Karen kommer in i rummet för att väcka Nicky. Jag frågar om Karen kat skjutsa mig till skolan och hon säger javisst, vi åker härifrån kl 7.30 så var klar då.

Eftersom att 7.30 inte var förrän om en och en halv timme så bestämmer jag mig för att ta en kort power nap, iaf mysa kvar i värmen under täcket..

Jag vaknar upp igen, efter vad som känns som ca 15 min max, jag kollar på klockan som visar 7.27.. nä tänkte jag, det kan inte vara möjligt.. så jag gnuggar ögonen och kollar igen.. jarå, jag såg rätt första gången! 7.27.. så jag fick skynda mig, och då menar jag skynda mig. Men jag blev iaf klar i tid och vi åkte hemifrån vid 7.33 kanske.. haha.

När väl skolan startar får vi de glada nyheterna att alla juniors ska göra ASVABprov eller nåt. Jaja okej, ett prov som inte kommer att ändra betygen i ngt ämne är väl okej, men att det höll på i 3 timmar var mindre okej. Vissa saker på provet fattade jag ingenting av, typ frågor om motorer.. uh ursäkta, jag vet att jag har koll på mycket.. men motorer? och på engelska? No M'am. Andra saker var helt lätta, massa mattefrågor, inte alls svårt.

Sen på soccer tryoutsen så gick det typ hur bra som helst:O... coacherna ville att vi skulle spela vanliga "matcher", för de ville ha 5 fler till varsitylaget.. så de behövde kolla vilka som var kapabla till det. Hur som helst så lirade vi från 2.50-4.45 typ. Helt jobbigt, eftersom att mitt lag som jag var på först var helt bra. Vi körde "one goal", efter ett mål så byter man lag att spela mot... gissa vem som gjorde "one goal" i typ varje match? Jo Laura.. gjorde typ 6 mål. Kickade ass ute på plan. Och alla var helt chockade.. hörde även att coachen var förvånad och tyckte att jag var bra. Så det var ju lite uppmuntran jämfört med gårdagens händelser. Men tror ändå att jag kommer att få vara JVlaget, vilket är ganska bra, för då slipper man alla dryga seniors, plus att man får mer speltid! Men den första orsaken är det skönaste. Haha.

I morgon får vi iaf veta vilket lag vi hamnar på! todiloo!

Nåväl, nu ska jag dekorera min skolpärm, är leds på att den är vit. Sen ska jag bara chilla.
Adios mis amigos!

en blogg om: när allt gick fel

Den här dagen var inte riktigt min.


Börjar morgonen med att min dator på högsta volym spelar upp Rihannalåten First Time, jag förstår inte varför jag satte den på högsta volym :/.. när jag sedan ca 15 minuter senare äntligen tar mig upp ur sängen.. så går jag till badrummet och ska tvätta ansiktet och jag upptäcker att jag blöder näsblod. Great timing!

Sen när jag är på väg till skolan så springer det förstås en svart katt över vägen.. den här dagen  började ju bra..

Sen på fotbollstryouten så gick vissa saker bra men vissa blev helt "messed up", som tur är så fortsätter tryoutsen imorgon och då kanske jag kan göra lite bättre ifrån mig. he he.

PLUS att ..
jag inte kunde gå till dansträningen heller för att jag hade fotboll.. jag kommer typ inte kunna gå den på helt länge, för nu kommer vi ha fotbollsträning typ exakt samma tid som danstränigen är. Great. Jag lär ju få hoppa av..

PLUS att #2
jag ville spela i en pjäs inför skolan med Theatre Arts, det är auditions imorgon, självklart har jag tryouts samma dag. inte nog med det.. dagarna då de ska träna på pjäsen är ju förstås torsdagar. då jag redan har dans och fotboll. Underbar timing!

PLUS att #3
när jag så fint slår på FOX kl 19.00 - visas Dr. House.. wtf?! jag som hade laddat för lite P.B. här.. så jag bestämmer mig för att gå in på Prison Break på FOX hemsida.. och där står det att P.B. börjar igen........... om 49 dagar. PERFECT! verkligen...

nu..
..ska jag maila mor och far.
sen..
..ska jag läsa igenom manuset till pjäsen vi gör i Theatre Arts just nu.
sen..
..ska jag kolla tv eller nåt

en blogg om: lite för mycket

Jag är som lite för mycket av allt och jag gör allt lite för mycket. Jag sitter här vid datorn lite för mycket, bloggar lite för mycket, kollar pixbox och alla andra community servers - lite för mycket, men vad gör man annars i en stad som är lite för mycket tråkigare än Luleå? Plus att jag inte har koll på något. Kan inte hitta batterierna till Kameran, 4 stycken är borta.. de ligger någonstans i det lite för mycke stökiga rummet, som är lite för mycket rosa. Gud, jag är lite för mycket slarvig. Och lite för mycket lat. Jag borde göra något vettigare än att sitta här..


.. lite för mycket

en blogg om: trams

Förhoppningsvis far vi till Denton idag! Ska köpa jeans.. och kanske en tröja. Iaf jeans, det är mycket viktigt.




efter ett besök i jds blogg:

Frågor och svar
Senaste kompis du träffade: Lisa
Personen du pratade I telefon med: Karen
Du fick SMS av: Kristofer
Du kramade: Nicky
Idag är det: söndag
Kläder: Mjukisbyxor och en sovtröja
Är bättre än igår: Ingenting.. ?
Imorgon är det: måndag
Planer: Åka till Denton och köpa jeans
Någonting tråkigt som händer imorgon: skolan börjar igen, har haft lov i 1 vecka.
Favoritnummer: 4
Färg: rött
Årstid: vintern.
Saknar du någon? att vara på andra sidan atlanten utan sakna någon? jag tror inte det.
Humör för tillfället? lugn.. småtrött
Det första du gjorde imorse? vaknade och fortsatte att sova ett tag
Vad åt du sist? flingor och mjölk
Vad irriterar du dig på? Dryga människor
Tror du på distansförållanden? Nej.
Vem tänker du på just nu? mamma o pappa
Tror du att personen tänker på dig med? kanske, pratade med dem nyss
Vart reste du sist? Hm.. vad räknas som reste? usa.. annars OK, fast var bara där på en skolresa..
Vad gjorde du igår kväll? satt i vardagsrummet - kolla tv o lira xbox
Liknar du din mamma eller pappa? verkligen inte, iaf inte utseendemässigt
Ler du ofta? Haha, ja för det mesta
Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? Kärlek
Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Ibland, bara för att.
I vems säng sov du i igår natt? min?
Vilken färg har din tröja? svart.. (förvånande va?)
Sorg: ingen just nu.
Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? säkerligen
Har du någonsin gråtit dig till sömns? haha ja.
Gråter du när du skadar dig? nej, inte direkt, skrattar typ.. då gör det inte lika ont
Lycka: Snart är det jul!!
Är du en glad person? Ja, helt klart
Vad gör dig glad? Mina vänner.
Önskar du att du var lyckligare? Njae.. kanske?
Är lycka överskattat? Förmodligen
Kan musik göra dig glad? OHJA! Musik är min inspiration typ..
Har någon annan än din familj sagt jag älskar dig? Antagligen..
Har du någonsin sagt, Jag älskar dig? Ja, fast alltid med eftertanke.. alltså innan jag sagt det.. eller ja skitsamma, ni fattar.
Har du en flick/pojkvän? Nej, inte just nu..
Är du nöjd med det? japp! det är grymt skönt att slippa bry sig om allt som har med ett förhållande att göra. Fri som fågeln;)
Har du varit otrogen någon gång? Men nä, skulle inte kunna ha det på mitt samvete, skulle känna mig helt dålig.
Vem hatar du verkligen? Ingen just nu.
Har du någonsin gjort en hat-lista? Haha nej!
Är du en mobbare? Nej.

Nuvarande:
Frisyr? Typ rakt, svart, ljusa toppar..
Relationer: Inga
Till vem sa du , öga mot öga, jag älskar dig till senast? Vet inte.
Känner du att du älskar dina närmaste vänner? Men ja! They're my life.
Har du haft ett förhållande som varat i över ett år? Nej
Älskar du båda dina föräldrar? Ja!
Hur länge har du känt din bästa vän? Sen 1an på gymnasiet, fast det känns som bra mycket mer.
Har du varit i fler än fem förhållanden de senaste två åren? Men nä.
Vilken relation har du till dina gamla klasskamrater? Skönt att bli av med dem från högstadiet. Saknar NV1A 06/07 litegrann, bara för att den var den coolaste klassen ever.. Emma och Jenny håller jag bra kontakt med:), de råkar vara min bästa vänner.
Anser du att det är fel med kärleksrelationer på jobbet? Jag bryr mig inte.
Läppar eller ögon? Ögon..!
Kramar eller kyssar? En mix kanske?
Snygg mage eller snygga armar? Mage, lätt.. de snygga armarna kan jag stå för ;)
Har du någonsin kysst en främling? Nej.
Druckit bubblor? Champagne eller, jag har nog provat.
Tappat bort glasögon/linser? Nej, använder inte någo av dem.
Brutit ett ben? Nix.. jag dricker ju mjölk, he he.
Röntgats? Japp, varje gång hos tandläkaren röntgar de mina tänder.
Krossat någons hjärta? Mycket troligt, flera gånger, dock inte samma person.
Nobbat någon (som haft känslor för dig)? I guess..
Gråtit när någon dött? Hmm, kanske på ngn begravning.

Kläder
Äger du ett plagg från en second hand-butik? Nej.
Hur många par skor använder du regelbundet? 2 par på vintern, kanske 2 par på sommaren och typ 2 par på hösten.
Har du sparat i över två månader för att ha råd att köpa ett klädesplagg? Nej.
Tycker dina vänner att du köper mycket kläder? Nej. Det hoppas jag inte, för det gör jag inte..
Skulle du kunna tänka dig att jobba på H&M? Endast för att skrapa ihop pengar, men det är absolut ingen dröm jag har.
Har du någon gång burit en folkdräkt? Nej.
Har du någon gång slängt ett plagg efter att endast ha använt det en gång? Nej, tror inte det?
Anser du att en persons klädstil säger mycket om personen? Nej, bara lite.

Personer
Vad tycker du egentligen om kungen? Ingenting bra alls.
Tycker du att prinsessan Madeleine är snygg? Öh, ofta jag ens har tänkt på det??
Vem vill du se som julvärd julen 2008? Vet inte, ngn kul typ haha.
Vem är den bästa läraren du någonsin haft? Bengt.
Vilka är dina förebilder? Jag vet inte..
Kan du nämna fem stadsministrar under 1900-talet i Sverige? Nej, jag kan bara två; Olof Palme & Göran Persson
Uppfattar du att en person är smart bara för att hon/han bär glasögon? Nej, personen ser dock mer softisikerad ut... vid vissa tillfällen. Haha

en blogg om: ett besök i jds blogg

efter mitt besök i jds blogg hittade jag en julkapp lista.

Har du någonsin..
Fått din mamma att gråta? Ne, det tror jag inte.
Skämts över dig själv? Ja, säkert.
Slagit ner någon? Nej!
Skämts över dina föräldrar? Ja, haha.
Skämts över din bästa kompis? Nä, jag har nog snarare skämts med min bästa kompis haha..
Gråtit offentligt? Jorå

Senaste personer som..
Ringde dig: Karen
Du ringde: Karen
Delade säng med: Mig själv
Såg dig gråta: Hmm..
Fick dig att gråta: Hm..
Du delade en drink med: Ingen haha
Du gick på bio med: Karen, Nicky & J.R.
Du gick på stan med: Stan och stan, men "downtown" då var det med Clara.
Skällde på dig: Vet inte..?

Lite extra:
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Inte den blekaste aning..
Vart vill du gifta dig: Vet inte ens om jag vill gifta mig
Vem hatar du verkligen: Ingen
Kör du bil: Nej, tyvärr
Är du ett hälsofreak: Litegrann.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En iPhone;).. ne jag vet inte
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Förmodligen
Vilken är din favoritdrink? Har ingen
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 17
Tror du på liv på andra planeter? Varför inte?
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Men inte vet jag!
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Jag vet inte.. kanske "everything's gonna be alright", för det mesta stämmer det ganska bra.

en blogg om: en snöig morgon












Jag hör ordet "snow"...
och tror att jag drömmer.

Jag hör meningen: "It's snowing outside"...
och tror fortfarande att jag drömmer.

Så jag bestämmer mig för att öppna ögonen.
Smart tjej här.

Jag kan fortfarande höra: "It's snowing! It's snowing!"

Så jag bestämmer mig för att stiga upp.
och mycket sant.

Snöflingorna är inte små, det här är Amerika och
det snöar

en blogg om: Chamillionaire & Europe

Lite kul att en amerikansk rapartist har använt det svenska bandet Europes sound "Final Countdown" i en av sina låtar..

Industry Groupie - Chamillionaire

en blogg om: hypnotized

You got me so hypnotized.. (8)


Okej.. idag har jag verkligen inte gjort något.. bara suttit här hemma och chillat..
Såg filmen Remember the Titans, som jag trodde att jag inte hade sett, men jag kände igen vissa scener från filmen, så jag har säkert sett den. Hur som helst så var det en bra film.. förstås så handlade den om football.

Nu på kvällen lagade jag typ den godaste rätten vi brukar laga hemma (förutom lasagnen.. hur stavar man lasange? lasagne eller lasange..??! :/) Lax.. Karen tyckte det var helt gott. Nicky sa att hon inte äter fisk och J.R. skakade på huvudet och käkade lite skinka istället.. haha. Desto mer blev det över till mig och Karen.

en blogg om: vet inte vad

Har försökt att påbörja ett inlägg nu i typ 15 min och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska skriva... så jag bestämde mig för att skriva om att jag inte har något att skriva om.


Så idag kan ni istället kolla in mina nya pics.. right here

en blogg om: Thanksgiving!

Okej. Idag är det Thanksgiving...


Och igår insåg jag hur tur jag har haft i mitt liv.. jag menar om jag inte hade blivit adopterad.. hur hade då mitt liv sett ut? Plus att jag har de bästa föräldrarna i världen som har låtit mig åka hit till USA.

Eftersom att det e Thanksgiving så ska jag passa på att tacka:

Mor och Far - Ni är de bästa.. och tack för allt! <3
Emma och Jenny - Mina bästa vänner! Jag är glad över att jag träffade er och jag saknar er jättemycket.. bara så ni vet
Familjen Mackey - Thanks for letting me stay at yours for 10 months... Thats really nice. and I'm having a great time!


Finns säkert fler jag kan tacka, men jag har inte riktigt tid nu.. ska klä på mig och allt.. folket här gör i ordning för Thanksgiving.. vi ska typ til 12312 olika personer och käka idag.. kommer spy efter all kalkon, btw JD.. kalkon är inte så värst gott.. det är som en supertorr version av kyckling:p..

Jag antar att jag skriver senare.. eller nåt.

Adios mis amigos y gracias por todo..!

en blogg om: ny frisyr.. igen

Har en ny frisyr än en gång.. kollade igenom mitt bildbibliotek och insåg att jag har haft typ 2323 olika frisyrer under en ettårsperiod.. ska ladda upp bilder senare så ska ni får se. Nu ska jag göra mig i ordning. Sen ska vi till Denton och födelsedagsfira min värdmor, Karen.

Happy 30est Birthday
Karen Mackey!

en blogg om: om du lämnade mig nu

Ja jenny. Det är en av låtarna som jag inte blev besviken på.



Lördag:
Är med Clara hela dagen.. gick ner till Starbucks, satt där i typ tre timmar. Sen film hos henne.. Ocean's 12.
Söndag:
Chill på dagen, sen där på kvällen kommer Lisa, Jennifer, Hali & Kiarah (Karens polare och hennes barn) hit. Lisa sover över.
Måndag:
Ingenting speciellt händer.. jag sitter mest på internet hela dagen.. pratar lite med folket i Sverige på Skype. Rätt kul.
Tisdag:
Upp tidigt på mitt lov för att följa Nick till hennes skola för skojsskull.. det var rätt kul där. Sen efteråt gick vi till Karens kusin och väntade där på att bli hämtade. Sen där vid 6 så kom Karen, Breyton och Lisa och så for vi till Denton och kollade på "The Bee Movie", helt ful var den.. sen så köpte jag Texture Softener.. ska fixa frillan. Yee.. sen for vi hem och nu e jag här
Onsdag:
Karen fyller år.. tillbaka till Denton antar jag
Torsdag:
THANKSGIVING

en blogg om: att vara en researcher

Bara för att jag tyckte Daugava var en besvikelse kände jag mig tvungen att kolla upp allt som hade med skivan att göra.. Västra Dvin är det svenska namnet för Daugava.. som är en flod som har sin "början" i Ryssland, rinner igenom Vitryssland och sedan vidare till mynningen i Rigabukten i Östersjön. Plattan var inspelad på Irland.. min pappas favoritland.. - jag vet att du inte har så mycket för Lars Winnerbäcks låtar, men du kanske borde ladda ner en sång eller två.. hur som helst.. på denna platta så spelar inte det vanliga bandet "Hovet" utan nåt annat folk.


Gå På Vatten - Lars Winnerbäck

en blogg om: daugava

Kul att jag är helt efter. Kul att jag var helt excited över Lars Winnerbäcks nya platta. Kul att typ alla låtar låter som The Pogues. Kul att han har blivit en svensk kopia av mitt favoritband som jag dansade vilt till när jag var liten. Kul att jag blev besviken över typ alla låtar utom en. Kul Winnerbäck, kul.


Du hade tid, okej?

en blogg om: falu råg-rut

Jag är jättesugen på knäckebröd. Skicka mig ett paket.. eller två.

Laura Alexis
1718 Merrywood way Gainesville 76240
Texas US

en blogg om: ännu en lista

1. Whathat is your best friends name? in U.S. prolly Clara or Lisa.. @ home Jenny & Emma
2. What color underwear/boxers wearing now? black
3. What are you listening to right now? Never Let Me Down - Kanye West
4. Whats your favorite number? 4
5. What was the last thing you ate? b-fast
6. If you were a crayon what color would you be? red or black..
7. How is the weather right now? very hot.. n cloudy/sunny
8. Who was the last person you talked 2 on the phone? karen i think
9. The first thing you notice about the opposite sex? personality
10. Do you have a significant other? ye
11. Favorite TV show? grey's or pb
12. Siblings? none
13. Height? 166 cm
14. Hair color? black.. blond ends
15. Eye Color? dark brown
16. Do you wear contacts? no
17. Favorite Holiday? christmas
18. Month? november
19. Have you ever cried for no reason? ye.. i guess
20. What was the last movie you watched? ocean's 12
21. Favorite Day of the Year? my b-day
22. Are you too shy to ask someone out? nuh, i guess not
23. Can you do a headstand (not using the wall)? head? no.. hand... yep
24. Hugs or Kisses? kisses
25. Chocolate or Vanilla? chocolate
26. Do you want your friends to respond to this? why not
27. Who is most likely to respond? jenny dahlberg, fo' sho
28. Who is least likely to respond? no clue
29. What books are you reading? new moon by stephanie meyer
30. Piercings? 5 in my ears
31. Favorite movies? notting hill maybe.. or death proof
32. Favorite football Team? öh.. no G-ville's HS team anyways.. lol
33. what were u doing before this? talking to clara
34. Butter, Plain or Salted popcorn? salted
37. Dogs or cats? dogs
38. Favorite flower? none.. roses maybe
39. Been caught doing something you weren't supposed to do? yes i guess
40. Do you have a best friend of the opposite sex? nah.. not best, but good
41. Have you ever loved someone? yes
42. Who would you like to see right now? my parents
43. Are you still friends with people from kindergarten? nope, not really..
44. Have you ever fired a gun? nope, or wait.. yes, at kluntarna whenever we had that competition thing..
45. Do you like to travel by plane? yes
46. Right-handed or Left-handed? right
47. How many pillows do you sleep with? 1
48. Are you missing someone? yes
49. Do you have a Tattoo? no
50. Anybody on myspace that you'd go on a date with? nah, maybe..

en blogg om: jag vill också ha vinter..

jag vill också ha vinter.. medan ni har snö..
så har vi detta.

en blogg om: ingen ork

idag känner jag mig trött och eländig. har inget att göra ikväll. ingen footballmatch att kolla på och girls varsity basketball är inte så intressant, om jag får vara ärlig. just nu känner jag att det skulle ha varit roligare att vara hemma. i sverige. först laga middag med mamma och pappa, sedan käka och där på kvällen mysa framför tvn med en latte i handen eller något. åh, vad jag önskar att jag var hemma ikväll.

det enda som var bra idag var att Coach Harrison sa att han vill ha mig på Girls Varsity track, vilket är det "bästa" laget, eftersom att "There has been some bragging about you, you are gonna be on varsity and I bet you are gonna do good!" enligt Coachen..

nu ska jag ta en power nap och lyssna på rofull musik.

en blogg om: myspace test

(fyller i allt detta som om jag vore hemma i sv.)
CHECK WHAT YOU HAVE

[x] mother
[x] Father
[] Step mother
[]Step father
[] Brother(s)
[] sister(S)
[} Nephew(s)
[] Niece(s)
[x] Cell phone
[] Own bathroom
[x] Own room
[] Swimming pool
[] Hot tub
[x] Guest room
[x]Computer
[x]TV

TOTAL: 7

[] Queen or King Size Bed
[X]More than 8 pairs of shoes
[x] Sunglasses
[X] Watch
[x] MP3 Player/iPod
[] PS2 that works
[] Xbox that works
[]Nintendo DS or PSP that works
[] Gameboy/Advance
[] Gamecube
[] Wii

TOTAL SO FAR: 11

[]Basketball hoop
[] Air hockey table
[] Pool table
[]Ping pong table
[] Fooseball table

TOTAL SO FAR: 11

[x] Nightstand
[x] Stereo in bedroom
[]DVD player in bedroom

TOTAL SO FAR: 13

[] Job
[] Goes shopping at least once a week
[x] expensive cologne/perfume
[x] AIM/MSN
[x] Camera
[x] Phone

TOTAL SO FAR: 17

[]car
[]Guitar/Drums/Bass guitar
[] Piano/Keyboard
[x] Any other instrument
[] been on a cruise
[x] Travelled out of the province/state
[] Had a personal trainer
[x] Expensive jewelery
[x] Met a celebrity

TOTAL SO FAR : 21

[x] Straightener/curling iron
[] been to a batting cage
[x] Have $100 on you right now
[x] Credit card or atm card or debit card or bank card
[] Been to Hawaii
[x] Been to NYC
[] Been to LA
[] Been to Florida
[] Been to the Bahamas
[x] Been to South America

TOTAL SO FAR : 26

[x] Parents have a car
[x] Jet Ski/boat
[]Camper
[x] Been to 5+ states in the US
[] 200+ buddies on facebook/myspace.

TOTAL SO FAR: 29

[x] u cook meal almost every day
[x] Been in a limo
[] Been in a helicopter
[] Own a camcorder
[x] used a laptop

TOTAL SO FAR:32

[x] have/had a dog -
[x] Have/had a cat -
[x] have had more than 2 animals at a time
[x] have had more than 3 animals at a time
[] had other animals

TOTAL SO FAR:36

1-22 = Ghetto
23-33 = Average kid.
34-44 = Spoiled brat
45+ = Upper Class snob

en blogg om: mer tidsfördriv

STEG 1
Skostorlek: oftast 39
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Höger

STEG 2
Skor som du bar idag: Vita converse all star..
Dina svagheter: Vet inte.. måste fundera ett tag..
Rädsla: Att något en dag plötsligt händer mig och förändrar mitt liv på ett dåligt sätt, typ en bilolycka som gör mig förlamad etc. det vore helt hemskt!
Motto: Inget.

STEG 3
Första tanken då du vaknar: Okay, lets sleep for 15 more minutes..
Första tanken innan du somnar: Ingen aning..

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Om jag måste välja blir det Cola, annars inget.
McDonalds eller Burger King: Burger King, McDonalds är för det mesta inte särskilt gott.
Lipton Ice Tea eller Nestea: Ice Tea är äckligt.. iaf det som de har här!! Uh.
Choklad eller vanilj på glass: Choklad, helst med små chokladbitar! (prec. som jd)

STEG 5
Svär du? Jo ibland.
Sjunger du? Haha, ja..
Duschar du varje dag? Ja, jag har träning varje dag så..
Gillar du skolan? Inte skolan, men umgänget där..
Tror du på dig själv? Ja.. typ.
Kommer du överens med dina föräldrar? Japp.

STEG 6
Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol? Nej
Rökt? Nej, aldrig
Shoppat? Ja
Ätit en hel ask müsli? Ask? Heter det inte paket? Iallafall så är svaret nej (som jd, igen)
Ätit sushi? Nej, men vill.. det är mums!
Stått på scen? Haha ja, idag, vi hade dansträning på scenen.. lol.
Skejtat? Men nä.
Bakat? Nej.
Stulit något? Nej!

STEG 7
Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull? Nej.
Blivit kallad hora? Nej, "bitch" däremot.
Blivit nerslagen? Nej, undrar hur det känns, borde typ prova.. lol

STEG 8
Antal människor du skulle ge ditt liv för: De närmaste och käraste.
Antal CD-skivor du äger: Inte den blottaste aning.. jättemånga.
Antal piercings: 5 i öronen.
Antal tatueringar: Ingen
Hur många gånger har du varit med i tidningen? 3 eller 4..
Antal saker jag ångrar: Det finns några saker





Namn: Laura
Antal kuddar i sängen: 1
Bästa platsen på jorden: Jag vet inte.. har nog inte varit där än;)
Bästa surftips: Bloggar!
Drömmer om: Att kunna köra bil här i G-ville typ. Är ju rätt ålder iaf. . . och att bli ngt + studera i usa later on.
Favorit-tvprogram: MTV Hits;) nä men Grey's typ.. har missat helt många avsnitt nu.. kollar inte ens på PB nå längre.
Favoritbar: Ingen
Favoritbok: Resan till river sea är en favorit, i repris;)
Favoritdryck: Mjölk.. annars vatten.
Favoritfik: Roasters
Favoritfika: cookie + kaffe latte.. MUMS
Favoritförfattare: vet inte..
Favoritgodis: inget, vet inte ens om jag gillar godis längre.. haha. kul det skulle vara om jag tyckte det var äckligt när jag äter igen.
Favoritkläder: Sköna, stora, mjuka.. mys. hihi
Favoritmat: Starkt, exotiskt
Favoritmusik: varierar stort!
Favoritrestaurang: Talkotten hemma.. men just nu är det ng Chili's.
Favoritskådis: Johnny Depp haha.. jag förljer JDs fotspår;)
Favvoritfärg: Svart, röd, vitt..
Frisyr: svart, nästan blont i topparna.. halvlångt.. krulligt som nyduschat, just nu rätt rakt.
Har på mig just nu: "favoritkläder"
Hårfärg: skrev det just.
Högsta önskan: gå på college i usa
Kammar håret: ja?
Kan baka bullar: Japp, med framgång.
Ogillar mest hos folk: såna som "coolingarna" i den gamla klassen NV1A ;)
På söndag ska jag: förhoppningsvis inte gå till kyrkan.
Senast köpta skiva: inte en aning!!
Senast sedda film: Hm, Notting Hill typ..
Skonummer: mostly 39
Skulle helst vilja: sova just nu, men måste plugga på manuset till imorgon, vi har line test.. uh.
Tror på evig kärlek: Nej, kanske att man fortsätter tka om varandra men inte vara kär, kär är typ en engångskänsla.. lol.
Tror på spöken: Nej.. haha
Tror på ufon: Nä. Töntigt.
Vill kunna: Flyga. Göra en back flip.
Vill åka till: Australien, Afrika & Asien, typ Japan, China.. vore helcoolt.
Är bra på: Springa. Älskar att springa!
Ålder: 16
Åt till frukost imorse: Flingor & mjölk
Ögonfärg: svarta typ..
Önskar mig i present: Sånadär iPodhögtalare..:D

en blogg om: i väntan på bättre tider

Brukar du...
Röka: Nix.
Titta på dig själv i spegeln: Haha, såklart.. varje dag.
Gnälla: Ja ibland.. det beror på om jag har en bra dag eller ej;)
Skrika: Nej, inte särskilt ofta.. bara om jag är arg.. typ.
Sova: Ja, men för lite skulle jag tro..
Ha ångest: Nej, inte längre.. har ju ett år utan natur ;)
Skada dig själv med flit: Öh, nä?
Ta mediciner du inte borde ta: Nix, tar aldrig någon medicin.
Strunta i att ta mediciner du borde ta: Läs ovan..
Vilja dö: Nej, men jag e nyfiken på vad som händer efter livet..
Ta droger: Nej.
Försöka vara annorlunda: Nej, jag är redan annorlunda.. orka vara som alla andra?
Klä dig i svart: Ja, varje dag typ.. haha nu låter jag helt emo ju..
Gå till kyrkan: Händelsevis, men det är sjukt tråkigt och för mig är det helt ofattbart att man kan tro på något som någon bara skrivit ner och sagt att "så här är det", det finns typ inga bevis eller nåt! Hej Naturvetenskap. Vi håller oss till det som kan bevisas.
Gå i skolan: Japp, måndag-fredag..
Ljuga: Nä.. förösker hålla mig till sanningen.
Hata folk: Jag ogillar en tjej i min eng.klass, men jag hatar ingen, nej.
Lita på folk: Nja, bara om jag känner de väl.. människor e luriga.

Vem..
Saknar du: Mamma, pappa, Emma, Jenny och såklart hundarna..
Vill du slå: Ingen, men om jag e tvungen så blir det tjejen i min engelskaklass.. ååh hon e så ofattbart töntig! en typisk amerikansk high schooltjej..
Kramade du sist: David
Vill du prata med: ingen alls för tillfället. känner för att vara tyst..
Skrek du till sist: Joseph typ, mest på skoj, vi hade en liten bitchfight på matten;)
Vill du vara som: mig själv låter bra.. i'm no copycat.
Sårade dig sist: No clue.
Vill du bli galet full med: haha, inte en aning..
Gjorde dig riktigt glad senast: Ivan & Clara i OK igår..
Fick du sms från senast: Karen
Ringde dig senast: Joseph
Vackrast på jorden: Vet inte, går det ens att välja? Alla är vackra på sitt sätt..!


Har du...
För många vänner: Nej. Ett fåtal och de bästa.. mer begär jag inte.
Förföljesemani: Stalker, jag? Tro det eller ej - faktiskt inte.
Tvångstankar: Men ja! Hej jag är perfektionist!
Någon annan psykisk sjukdom: Haha nä..
Någon fysisk sjukdom: Nej, jag e fullt frisk!
Någon skada: Ja, en liten på mit ben/min fot;), seriöst det gör faktiskt ont!
Färgat håret: Ja, två eller tre gånger typ.. funderar dock på att färga det svart..
Brutit några ben: Nej men jag undrar om det gör typ jätteont..?
Några piercings: I öronen ja.
Bra självförtroende: Jaoo, ibland..
Tagit nakenbilder: Nix.
Sagt att jag älskar dig till någon idag: Nej.
Varit kär: Ja.
Rymt hemifrån: Nej


Tror du...
Att du kommer bli något: Nåt kommer jag förhoppningsvis att bli.. Framgångsrik låter bra i mina öron.
På gud: Absolut inte. Jag är trött på "Gud".
På rymdvarelser: Nej.. men är det inte lite konstigt om vi på jorden var de enda levande varelserna i hela Universum..?
Att folk tycker om dig: Ja, det gör de, eller jag hoppas iaf på det ;).
På ett liv efter detta: Som sagt, jag vill veta vad som händer efter livet vi lever nu...
Att fiskar kan tänka: Säkert, men inte på samma nivå/sätt som oss människor, för om de inte kunde tänka skulle de inte kunna röra sig över huvudtaget.. de skulle vara som soffor typ och soffor kan inte tänka.
Att du kommer leva länge: Ja, det vore trevligt.. så länge jag inte får alla gammalmänniskasjukdomar och grejs..


Hur...
Går du: Stolt som tuppen och med fötterna pekande framåt, jag gillar inte folk som går med fötterna inåt, det e sjukt fult!
Svarar du i telefonen: Nu förtiden är det ett "Hello" eller "Hi".
Fördriver du tiden: Dator, tv.. läxor, vänner.. sömn.
Ofta bäddar du sängen: Aldrig typ..
Ofta städar du: Lite då och då, plockar upp efter mig varje kväll, men det räknas inte riktigt.


Välj...
Katt eller hund: Hund.
Vit eller svart: Svart!
Varmt eller kallt: Både och, har som ingen favorit, båda e bra..
Vatten eller land: Land..
Telefon eller internet: Vet inte.. internet kanske.
Musik eller tystnad: Musik.. men ibland e det skönt när allt e helt tyst och mysigt.
Bok eller film: Hm, vet inte..
Leva eller dö: Leva! Dö kan vi göra senare.

en blogg om: right leg, right?

Someone put a evil spell on my right leg, for real. It's hurting. First yesterday someone from the team accidently kicked my right leg, like on the side of my shinbone, when trying to kick the ball.. then today a guy stepped on my foot, like on my ankle with the cleats, don't know how to explain it, so now it's swollen.. but that didn't make me give up.. after my dance practice I hurried out to the field to play some soccer.. and what happens? a soccerball hits my hurt ankle and made it hurt even more.

Then the German girl goes: I can't see with my hair and Laura says: Me neither, I use my eyes...


Ok folks, college in the U.S rocks.

en blogg om: fotboll

AH! Har just insett hur kul fotboll är! När man riktigt lirar, har skoj, gör mål feeling the team spirit :) Aboo. We all love soccer. Right?

Imorgon ska vi till OU, ett universitet i Oklahoma, med min pre-cal class. Ska bli exciting. .

ADIOS!


cuz' i got ma drink an ma two step

en blogg om: dagens nästan felstavning

haha. tokig laura. jag läser ordet matematik och tänker, men shit, det ser ju helt fel ut. är det inte två t efter det första a:et? haha nej laura.. det stavas matematik och inte mattematik. knasigt, har nog varit i det "engelsk"talade landet för länge. ni kan ju fråga emma vad som hände när jag skrev till henne på msn i lördags.

en blogg om: att vara ett mvgbarn

måste bara inleda med den fulaste kommentaren som jag hittils har fått här på blogger.com

After twelve years of therapy
my psychiatrist said something
that brought tears to my eyes.
He said, "No hablo ingles."


det var typ dagens kul.

nu över till dagens topic. har insett att det är lätt att vara ett mvgbarn här.. har gått i skolan i 11 veckor och inte ett endaste betyg under A.. humf, standarden i USA är tydligen inte alls desamma som i Sverige.. fast iofs så har vi ju inte ubbe som lärare;).



A - MVG 100-90 %
B - VG 89-80 %
C - G 79-70 %
F - Fail 70 - %

en blogg om: dans

första träningen imorgon. får se om det blir kul.

en blogg om: helgen

Var med Clara hela helgen, eller nä, från igår till idag. Var hos henne och kollade på film.. Ocean's Eleven.. en ganska bra film. Sen så var vi bara och lyssna på musik o så.. chill evening. Kom hem idag och då for vi till kyrkan... där var det typ "barndag" eller nåt. De små kidsen sjöng och grejade på.. sen så började de prata om bilbeln och jag somnade nästan... efter det for vi hem och åt.. sen så har det inte hänt så mycket.

en blogg om: fars dag

Oh.. vaknade i morse av att min pappa smsade mig och sa att det var fars dag.. hur pinsamt är inte det, jag borde ha kommit ihåg det. Men som Karen just sa: "You're in America now, and here's fathers day not until June.." lol. Förlåt pappa.

Hoppas du hade en bra dag iaf :)

en blogg om: en lång dag

åh. förstå - jag steg up kl 6. kom hem vid 4. åkte iväg igen kl 5.40. kom hem för 10 minuter sedan.

GHS är sämst på football. de förlorade, igen. Suck.
55-14 är inte det ganska pinsamt?
Vi får helt enkelt hoppas på bättre lycka inom basket och fotboll.



plus att penny har käkat upp halva min favoritbörs... den som ingen kunde lista ut vad det var för konstigt motiv på. nu är det totalt omöjligt att lista ut, eftersom att motivet inte existerar längre.. inte heller hjärtat för den delen. så ödet bestämde just att jag måste köpa en ny börs. toppen.. väldigt bra.


nu ska jag hoppa i säng och hoppas på en bra helg!
hejdå, mina vänner.

en blogg om: hip hop


jag upptäcker mig själv med att nästan bara lyssna på hip hop hela dagarna.
fy vad tragiskt.

en blogg om: girls soccer team

OK. Vi närmar os kreationen av ett nytt tjejlag. Dock kommer vi inte spela "med skolan", det ska försöka hittas en "klubb" åt oss. Men laget kommer fortfarande höra till skolan. Lite förvirrande. Men hur som helst så är det så det kommer bli, eftersom att det, detta år, inte kommer att finnas någon möjlighet till att sätta upp ett tjejlag. Det är lite tragiskt.. Vi får helt enkelt hoppas på att jag e så pro att jag får lira med killarna.

Absolut sista footballsmatchen för säsongen imorgon. Åker dit med Bubbas (en från laget) mamma igen.. eller med hans syster, vet dock inte vem som kör. Saksamma. Jag ska dit iaf. Jag hoppas verkligen på att vi vinner...

Nu är det sängen som gäller! God natt.

en blogg om: brittisk engelska vs. amerikansk engelska

Jag har just insett att jag kommer vara förstörd när jag kommer hem!
Här sitter jag och lär mig amerikansk engelska. Hur bra är det?
Vem tusan stavar Neighbour -› neighbor
eller
Favourite -› favorite?
Colour -› color
Amerikanska är fult och det är det jag sitter och lär mig hela dagarna.

Plus att svensk grammatik är annorlunda. I vanliga fall skriver vi i svenskan aldrig ett och efter ett komma. Men idag på engelskalektionen sa läraren är att det är mycket viktigt att skriva meningar rätt (såklart det e, men ni fattar).. till exempel:

I bought a car, I drove it
då vill läraren att det ska vara
I bought a car, and I drove it

jag köpte en bil, och körde den? eehh nä.
amerikanska är messed up, totally.

en blogg om: fotbollsmöte

Taggar inför fotbollsmötet - not. *high five* ! borat var på tv igår, typ tredje gången jag såg den filmen. väldigt inappropriate, men kul;). Hur som helst så är fotbollsmötet ett bra tillfälle för oss tjejer att få ihop ett lag. Får se hur det går - mötet börjar om 40 min, så jag ska göra klart matten nu. adios!

en blogg om: att längta

Åh vad jag längtar till måndag - då soccersäsongen sätts igång på riktigt.. jag lär ju hamna på JV-laget. Men det gör detsamma. Känner mig helt taggad nu.. har blivit ganska mkt bättre efter att ha lirat med grabbarna i typ 2 månader. Plus att på torsdag så ska en till tjej joina laget. Oh, då är vi sammanlagt två! Nu ska jag kila.

en blogg om: basketball kickoff

Tacka gudarna för att GHS är bättre på basket än football. Varsitybrudarna utklassade "Scorpions" idag.. 56-11.
Congrats flickor. Yall made me proud.

en blogg om: cook county boys and girls club

okej. en andlos dag i skolan idag kandes det som.. allt mitt pluggande igar gav resultat. fick 100 % pa min presentation pa Theatre Arts.. vi var bara 4 av typ 20 som var klara med det vi skulle ha varit klara med. kandes skont att ha det fixat. sen sa hade vi vocab test pa historian, typ 13 ord, jag hoppas pa att jag gjorde bra ifran mig, pluggade namnligen inte innan, men det var ganska latt sa.

sen sa var fotbollstraningen ovanligt rolig. vi hade olika passningsovningar hela lektionen, jaja, det lat kanske inte sa kul. men iaf. sen efter skolan sa "sprang" jag och Lisa 3 varv, sen orkade hon inte jogga ngt mer sa da sprang jag ett sista varv. det var forsta ggn sedan det sista loppet for tva veckor sedan jag har sprungit mer an 100 meter typ. kanner mig helt dalig. kommer bli get! haha

sen blev jag skjutsad ner hit till boys and girls club av courtney... vantar pa att karen ska hamta upp mig och nicky..... det ar valdigt jobbigt har. miljoner kids som skriker!!

nu ska jag bege mig harifran.

hejda.

en blogg om: "Oh, I wish I knew Njerman"

I decided to take a break from all of my homework. I went to the GHS stadium with Clara and her host sister, where Claras host sister's friends were playing around @ the football field. Them boys were crazy, and really funny. Especially Levi and Jase.

Afterwards, we went to Taco Casa, we didn't eat though, were just chilling out, (som att sitta på max/mcdonalds och hänga eller nåt.). Clara and I were talking and then I wanted to say "I wish I knew German", so we could talk without no one understanding us. But instead it became something like "Oh, I wish I knew Njerman". It was hilarious irl, but not that funny now when I write it down.

However.. when we were fixin to go home, Clara and I were sitting in the back seat watching Claras sister and this guy Levi talk outside of the car. Then I said "oh, he doesn't look like he's 19" (which he didn't, he look much older, like 24 or something).. then Clara goes "Yeah, like 23 or maybe 99". And I started to laugh really bad, Clara as well. And afterwards Clara goes "I meant 29". Yeah right Clara, yeah right.

Now I'm gonna finish my homework and take a look at MySposho.







förmodligen fattade ni folk ingenting, men det gör inget, det var ändå kul.
adios

en blogg om: felstavninngar och sär skrivningar

okej. jag är less på mina movie reviews. har en film kvar. erin brockovich. jag kollade på filmen för två dagar sedan, men minns inte hur Julia Roberts var som skådespelare och inte de andra heller för den delen, vilket hela movie reviewn går ut på, detta innebär att jag måste kolla på filmen igen.. men jag vill inte, för den var så tråkig så att jag somnade sist. så i väntan på att orken att kolla på en tråkig film ska komma tillbaka så kan jag gnälla lite. på grammatik. jag menar, om man råkar trycka på fel tangent vid fel tlilfälle bryr jag mig inte.. men när felstavningarna och de onödiga särskrivningarna blir allt för brutala får jag ont i magen och känner nästan att jag måste meddela personen om felet som just skett. men något säger mig att jag kan klaga här istället. vi vill ju inte bli för personliga.

jag, högt, ogillar:

  • svenska sär skrivningar
  • engelska felstavningar - tex. hear ist för here
  • allmänna svensk grammatik fel
  • en blogg om: stora misstag

    ÅHNEJ! Jag upptäckte just att jag av misstag, vid något tillfälle faktiskt raderade en mapp. En mycket viktig mapp.. kallad "allt annat". Åh.. jag hade helt mkt i den mappen, bilder och allt. Det var grymt osmart av mig. Det var "bara" 3000 objekt. Toppen Laura, toppen. Nu måste jag skvätta några tårar. Sedan fortsätta mitt tråkiga arbete. HEJDÅ

    en blogg om: movie reviews

    They are freaking boring! I have to do three. Yes. Three.
    Still got two more to go.
    And I have to be finished today,
    cuz tomorrow we have to show our presentations.

    adios, i need to keep on workin...

    en blogg om: min vän jenny

    måste skriva en alldeles egen blogg åt jenny.

    Tack!

    (för alla gånger du har sagt grattis ;))

    en blogg om: freaking hilarious!

    today I almost peed my pants, I was ROTFLMAO - (rollingonthefloorlaughingmyassoff).
    j-will was wearing sweats and he pulled them waaay up high.... don't do that boys! it's a bad idea. however, if you really like too, at least you can make me and lisa laugh really, really bad.

    en blogg om: att allt i amerika är stort

    Jag var tvungen att prova att ha på mig skydden.
    Kände mig grymt bredaxlad i det stora axelskyddet ;).








    Den här dagen har varit skoj, skolan var som vanligt. Men sen efteråt så orkade jag och Lisa inte fara hem innan footballmatchen, så vi stannade kvar och pratade med fotbollsgrabbarna och hade det riktigt skoj.

    Sen där vid 6, 7 gick vi in till stadion (?) och väntade på att matchen skulle börja.. sen så var vi där och frös. Jag drack dock en varm choklad, som värmde upp mig aningen.

    Precis i slutet av matchen var det helt spännande. Vi låg under med 15-23, men så gjorde vi en touchdown och lyckades få två extrapoäng så det blev jämt, 23-23. Publiken var helt galen, alla stod upp och skrek, (ha i minnet att GHS har no school spirit at all, så detta hör till ovanligheten!) Vid denna tidpunkt var det endast 1 minut kvar, kom ihåg det, en endaste minut. GHS lyckades försvara hyfsat bra i 30 sekunder (detta 30 sek. var de långsammaste i mitt liv, det var typ tusen "pauser", hur som helst:) sen när det bara var 30 sekunder kvar av matchen så gör Bowie en touchdown!!! Fytusan vad arg jag blev..

    .. vi lyckades förlora än en gång!!
    Men nästa vecka, sista matchen, måste vi vinna!

    Happy Birthday

    Happy Birthday to me, Klay, P.A. and everybody else who has birthday today.
    We rock.