en blogg om: dead last

Det var en hemsk dag. Eller nä, dagen var väl inte så hemsk.. men med tanke på GHS tracklag idag så var den nog avskyvärd i alla fall.


Vi kom dit vid 14.. sen kl 16.30 så började allt.. sen så fick jag vänta i typ hundra miljoner år innan det var dags för min del i det hela. Jag har tre ord att säga: Det var hemskt. (GHS förlorade i typ allt idag btw, förutom tjejernas kulstötning och diskuskastning som slutade 1a som lag, och sedan i deras staffet så slutade de 1a även där!)

4*200 m stafetten var coachens fel.. han var så dum att han satte in en tjej som inte tränat med oss förut som första springare... resten säger sig självt... Jag sprang som 2:a, det var inte lätt att försöka komma ikapp de andra lagen, men jag lyckades iaf komma lite närmare.. men det hjälpte inte långt, vi var "dead last" efter första bytet...

Tårarna brände bakom i ögonlocken. De goda nyheterna är ju iaf att vi kan inte springa mycket annat än bättre nästa vecka... eller?

en blogg om: ilska

Mitt hår gör mig galen!
godnatt

en blogg om: en liten ursäkt

Jag ber om ursäkt för min passivitet på bloggen. Jag har haft annat att göra.. säger vi, har bara varit allmänt lat.


Uhm, tracktävlingen gick väl sådär... vi kunde ha varit bättre, eller vänta. Vi ska bli bättre. Idag på träningen så sprang vi bl.a 4 * 200.. coachen sa att vi sprang på 27 sekunder något, så det är inte så illa, men fortfarande, för att kunna vinna District så måste vi springa runt 24 något...... Way to go. Men vi ska klara det!

Annnrs har det inte hänt så mycket. Vi hade ett familjeparty här i lördags, det var skoj, sen där mitt i natten så far jag, Lisa, Karen && Shanece iväg och TPade (toalettpapprade) folks hus. Tror att 5 stycken var våra offer... jag är dock rätt så säker på att vi kommer att ha toalettpapper på våran gård inom en snar framtid. Men vi hade i alla fall kul.

I går så hade jag fotbollsträning också, det var skoj, vi spelade en match mot ett yngre lag ca 13 år... vi vann med 5-3, hehe, och jag gjorde 2 mål ;)...

Uhm, idag var bara en vanlig dag. Nu ska jag försöka lära mig lite historia! Tjingeling.

en blogg om: ångest

Uhh. Idag så är det dags för den första tävlingen.

Jag kommer att springa 200 meter och 200 meter stafett. 
Är nervös!


Önska mig lycka till, det lär behövas.
Bye fellas..

en blogg om: klantigt

Olikt att jag klantade till det igen.

Ja.. som ni vet så är det ju inte så ovanligt att jag faller.. men idag så föll jag i en "trapp" (i stadion.... där man sitter typ), vilket aldrig hänt förut..

Vi skulle springa upp för trappstegen (detta var på trackträningen).. och jag tänkte hela tiden "Jag ska inte ramla... jag ska inte ramla!". För er som känner mig riktigt bra fattar förstås vad som hände...

Precis när tränaren säger "Go!" så halkar jag på det där jävla trappsteget och slår smalbenet på aluminiumsteget. ONT DET GJORDE!! Först så var det typ värsta gropen på smalbenet sedan blev det stort, svullet och.... lila. Haha. Bra jobbat Laura. Jag är stolt över mig själv.

en blogg om: the weekend

My wekeend this week was actually pretty nice... I went to that one party yesterday and it was really fun in the end.. (as always). And today I, unfortunately, woke up sick, which sucks.. but I went to practice anyways... like a 3 hour practice a lot of running and different drills... it was fun though. I hope we're gonna be a good team, we better be after all we've done to get it started lol.


This week I'm going to try to get ready for the track meet on friday.. wow, it feels like a gonna mess up really bad. Oh well... I'm gonna roll now, maybe get some sleep too..


She got a Donk!

Bye

en blogg om: rock stars

Tonight we're going to party like rock stars. A friend from school is turning sixteen so she's throwing her sweet sixteen tonight. I'm excited, it's gon' be fun!


Yesterday, the Mackeys, I, and Lisa went to Denton to the movies and watched Step Up 2 (The streets), the movie was good, but I like the first movie better.

peace fellas

en blogg om: step up 2 (the streets)

Bio i kväll. Spännande! :D











är det inte lustigt att man inte fattar något förrän efteråt?

en blogg om: uhm.. alla hjärtans dag?

Det var inte så spännande, men  dagen var rätt trevlig.

Orkar inte skriva så mycket, rättare sagt, inget vettigt alls.
Nu ska jag kila. Och i morgon ska vi på bio och se "Step Up 2", skoj!

Todiloo

en blogg om: onsdag

Trots krampen i baken efter 4 st. 150 m-lopp sa har jag svart att saga att detta var..

.. en speciell onsdag, for att vara arlig, men jag bestamde mig for att dopa inlagget till dagens namn i alla fall, det kandes spannande med en sadan klatchig rubrik. Det enda speciella med denna dag var att jag fick ett mail fran Pierre Ermanno, snubben fran min organisation i Sverige.. han sa att han ska borja boka hembiljetter och vill veta nar vi slutar skolan och allt... omg. Det narmar sig med stormsteg!

Plus att Coach Harrison sa att jag ar lika snabb som de andra tjejerna ute pa track, men att jag behover trana lite mer pa tekniken och "lara" mig lite battre om hur de gor alla olika ovningar och sa.. "You are getting there..!" . Kandes bra att hora.. men jag ar fortfarande valdigt nervos infor nasta vecka, det forsta trackmotet. Jag kommer att spy av nervositet.

en blogg om: extrem lycka

äntligen - är något som vi alla tjejer tänker för tillfället.

Jag är superlycklig just nu!! Vi har äntligen fått en tjejfotbollslag för skolan.. eller det är mer så att vi kommer att representera Gainesville High School, de kommer även att betala, men vi kommer att spela för en klubb.. CCSA - Cooke County Soccer Association.

Hej jag heter Laura och är mycket exalterad. Gu' vad kul det ska bli! Känner mig fett stolt också.. med gott samarbete och helt enkelt tillräckligt med mycket vilja har vi äntligen lyckats få ihop det här laget. GHS första tjejfotbollslag.. inte för att det är exakt samma sak som för killfotbollen, men det är fortfarande ett lag. Spännande! Säsongen börjar i mars, den 1:a mars för att var mer exakt.

Nästa vecka är även det första trackmötet.. uh. Det känns nervöst nu! Jag har ingen aning om hur jag kommer att göra ifrån mig.. ångest om jag slutar sist i mitt första lopp. Det kommer att bli pinsamt.

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer.
Peace fellas.

en blogg om: lite coolt

Haha, jag ser att jag har haft en chilensk besökare. Vad exotiskt.

en blogg om: första dagen på veckan

Idag har det varit en lång dag. For till skolan där vid 7.. först hade vi trackträning, sen så var resten av dagen precis som vanligt. Efter skolan hade vi också träning.. så nu är jag helt trött. Efter träningen så hade vi ett möte för fotbollen.. jag vet inte ritkigt vad vi fick ur det mötet.. men vi kommer i alla fall att träna imorgon. Precis efter trackträningen. Jag kommer att dö.


Plus att min gamla coach, Coach DeLeon, kom och pratade med mig och sade:
- What have you been eating?
- What? Svarade jag
- You know what I mean..
- Uhmm..
- Yeah. I can tell when people that has been practicing with me put on some pounds..
- Oh..

Han fick mig att känna mig tjock. Kul.

en blogg om: ett år och två dagar

Kollade i min förra blogg.. det första inlägget där skrev jag den 8:e Februari 2007. Ett år och två dagar av bloggande.. Imponerande.


Dagens låt: Must I Paint You A Picture - Billy Bragg

en blogg om: stpd

Fredagen var riktigt kul! Det var år (tre veckor) sedan jag umgicks med tönten från Tyskland efter skolan, så vi bestämde oss för att jag skulle komma till henne och sova, så jag fick se hennes nya Crib och självklart så att vi fick umgås lite.


Jag hade ingen träning efter skolan så jag och Clara for med hennes gamla värdfamilj till Denton. Clara och jag gick omkring i gallerian och var allmänt efterblivna och hade riktigt kul. Sen där vid 7-tiden så for vi hemåt igen. Köpte en Frappuchino från Starbucks och drack i bilen på vägen hem. Gott.
När vi kom till Claras nya hus så visade hon mig runt, inte för att man såg så mycket eftersom att det var helt mörkt, jag träffade i alla fall på den gravida geten som var värsta söt, Bouju (eller nåt), deras hund och typ 3 katter. Sen så gick vi upp till C-Girls rum och lyssnade på musik typ hela kvällen. Sedan började C. lira gitarr och jag spelade in lite grann :).. kanske lägger upp bilder samt ljud senare..

Där vid 11-tiden kom Karen och hämtade upp mig och så for vi (hon jag och Nick) till Denton.. kom hem igen där vid 5.30 Så nu är jag helt trött, känns som att jag behöver sova, men om jag somnar nu vaknar jag upp mitt i natten och det orkar jag inte med, tror att jag ska feta lite glass och kolla på en film.

Juste, igårkväll så kollade vi vilket BMI vi har nu hehehehe... jag var 18 något när jag kom hit och nu är jag typ 22.. det säger ju ganska mycket.

Imorgon är det fotbollsträning med flickorna, känner mig inte lika motiverad idag eftersom att Karen säger att hon pratat med skolan och de säger att de inte tänker betala och Coachen sa att han också pratat med skolan som sagt att de ska betala.. så jag vet inte riktigt vad jag ska tro på... men man hoppas ju på det bästa. Flickor vill också lira boll.

en blogg om: "stick!"

Tränade förstås track idag. Det var skoj! Vi kommer att bli The Dream Team fo sho! Jag kommer att ha riktigt kul med folket i laget :)... på eftermiddagsträningen så tränade vi stafett! Det var skoj, först i början så var vi tvugna att göra någon ful övning.. då man skulle ge stafettpinnen skulle man säga "Stick!" vilket var rätt ironiskt för mig eftersom att det betyder typ "försvinn" på svenska. Så jag hade lite kul åt det, men annars var allt bra. Schemat är som sagt ändrat så imorgon är det två veckor kvar till den första tävlingen. Är mycket excited!


Imorgon så ska jag även sova hos C-Girl.. in her new crib. Det kommer också att bli kul.

Nu är det dags att sova.
God natt!

en blogg om: a fallen track star

Idag startade säsongen, officiellt. Jag var värsta snabb förut, men nu när baskettjejerna har kommit ut till track så slutar jag inte först längre utan någon stans i mitten.. känns lite surt. Men man kan ju inte vara bäst på allt ;). Jag kommer fortfarande springa Varsity. Coach sa idag att vi har goda möjligheter att ta oss till "the regionals" och sedan om vi är bra där - ända till "state". Skulle ju vara kul. Men som sagt, jag e kanske inte "the track star" längre. Plus att knät gör ont igen, jag antar att det blir cykeln hos Doc igen.. lol


fast jag fick mjukiskläder med tracklogo på... det var ju mysigt och bra :)

en blogg om: dagens felstavat

Detta är första gången jag ser något felstavat i Mac. Dock så är det inte ett "riktigt"  Macprogram, det råkar vara TinkerTool, vi får helt enkelt hoppas på att det inte var Mac som felstavat så illa. - Det vore ju pinsamt.

en blogg om: svensk flicka skriver historia

Man bugar och bockar. Är det inte lite lustigt att jag kommer som svensk student till Gainesville, TX.. får tillsammans med en annan (amerikansk) student tjejfotbollsintresset att blomstra i denna lilla stad. När laget sätts igång så har vi, hon och jag, alla spelare helt enkelt, skrivit historia. Gainesville High School's första tjejfotbollslag. Känns rätt maffigt. Och om vi får sponsorer (vilket vi borde, vi har rätt bra förutsättningar) så kommer vi även att få våra namn tryckta på matchtröjorna. C  O  O  L  T. Gosh, när vi officiellt fått igång laget kommer jag att känna mig väldigt stolt över mitt och Caylies hårda jobb för att få allt startat.


Imorgon så börjar tracksäsongen också. Oh! Jag är väldigt excited. Den 28 februari kommer första tävlingen hållas. I Prosper, TX. 

Nu blev det för mycket sport. Hejdå.

en blogg om: engelska

Engelskalektionen idag var jättetråkig, förutom att vi läste någon jobbig text.. där författaren skrev:

Imitation is suicide.
Vilket jag håller med om.

en blogg om: sport 3

Ja okej, Superbowl XLII startade 5.30 typ.. Efter ett tag så blev jag värsta inne i matchen och började heja på NY Giants.. som sedan vann. Wohoo. Jag duschade inte heller, får göra det imorgon på morgonen.

en blogg om: sport 2

PRISA GUDARNA

Nu är tjejfotbollen igång!!!
Vi hade träning i typ två timmar i 26°C  värme. Rätt plågsamt men ändå väldigt skoj. Vi hade först "uppvärmning" i typ 1 h sedan så spelade vi GHS mot Caylies (en i laget, min homie) systers lag. Matchen slutade oavgjort(0-0) så vi är ju inte så dåliga.

Bortsett från att spelarna i Caylies systers lag är 13 år och yngre. l o l

Nu får vi helt enkelt hoppas på att skolan betalar för detta kalas, vilket de måste, då ska jag hoppa av killfotbollen. Springa track och spela med tjejerna.
Skönt.
Nu ska jag duscha och sedan kolla på Superbowl XLII som börjar kl 04.30 som redan har varit :S aja, dags att slå på tv:n kanske.

Peace fellas

en blogg om: sport

Fredagens sport:
Freshman Basket Tjejer: Förlust
Freshman Basket - Killar: Ingen aning
JV Basket - Tjejer: Grov förlust
JV Basket - Killar: Vinst
Varsity Basket - Tjejer: förlust, den bästa matchen hittils, nästan vinst... slutade dock med 5 poäng under
Varisty Basket -Killar: Vinst, en bra men rätt tråkig match.
Varsity Soccer - Oavgjort 1-1
Tennis: Inte en aning

Söndag:
2:00 pm - Fotbollsträning - Med tjejlaget(!!)
7:00 pm (tror jag) - Superbowl XLII