en blogg om: a lot to do

Sitter hemma idag. Behöver inte gå till skolan. Folket skriver prov liknande Nationella proven.. Och jag ska inte ta studenten här i USA (tyvärr), så jag behöver inte ta de proven. Så jag sitter här istället.. Måste packa grejerna för imorgon.. Ska ju till Chicago och träffa pappsen :D! Och så måste jag städa rummet.. det ser helt hemskt ut just nu. Kan dock inte hitta tvättkorgen vilket är ett litet problem.


jajaja. nu ska jag lägga på ett kol eller två. Vill hinna med att sitta ute, det är 20°c och sol för tillfället :).


byee

en blogg om: starbucks && IHOP

Började dagen med att stiga upp 7.45.. väääldigt skönt! Sen så kom Nathan och hämtade upp mig och så for vi till IHOP där 1st && 2nd period Pre-Cal skulle ha dagens mattelektion.. hehe rätt chill lektion alltså.. slapp ha athletics också. Perfekt start på morgonen. Sedan var det bara vanlig skola, men jag behövde i stort sett inte göra någonting alls förutom i Webmastering där vi gjorde någon utvärdering..


Efter skolan så for jag och Clara till Starbucks.. chillade där och drack varsin Frappuchino.. Mitt kaffe kostade mig $ 4,  men det var det värt.. Det var ett bra tag sedan jag var där så.. Efter det kilade vi till "The Beauty Shop" där Claras värdmamma var och fixade håret.. Clara lärde sig några svenska meningar och sedan så skjutsade Janice hem mig och sedan dess så har jag bara suttit här. Känner mig helt snurrig för tillfället, jag vet inte riktigt varför dock.., det kanske var kaffet?:o Ska göra kakor med Nicky snart.
Vi får ju se hur det går, hehe :).

Adiositos.

Längtar till torsdaag!!! onsdag med för den delen, jag slipper gå till skolan, jag ska nog packa då... okej nu ska jag sluta skriva.. på riktigt.

Tjingeling

en blogg om: cuz i was good like that again

Ja okej.. Idag har det inte hänt så mycket. Tvättade lite kläder imorse och så.. Pratade med pappsen :). Satt och tog det lugnt.. laddade för fotbollsmatchen.. Sen där vid 2.30 kom Tabitha && Tyra förbi och hämtade upp mig och Lisa och så for vi ner till fotbollsplanerna. Wooho. Återigen dags att lira boll.


Jag blev värsta nervös där i början för coachen sade att det laget vi skulle spela emot var helt bra men sedan när matchen började visade det sig att de inte var  mycket bättre.. Så där i första halvlek så gjorde jag ett mål :).. Cuz i'm good like that.. just like yesterday. Tyvärr så var mitt mål det enda målet för CC Lady Leopards denna match.. så vi förloarde med 1-3.. Vi hade våra chanser. Rubi sköt och gjorde mål men på något mystiskt sätt var det inte ett mål, trots att bollen var inne i målburen... men men. En förlust är en förlust. Nu har jag bara 1 match kvar som jag kommer att spela, vilket kommer att vara nästa vecka på söndag.. Min sista match på hemmaplan i Gainesville, TX för U19 Girls Red. Men det är allright. Vi har haft roligt och för mig är det nog det viktigaste.

Nu så gör jag inte så mycket. Tog nyss en dusch så jag slipper göra det på morgonen och jag nu är på väg att gå och sova. Jag är trötters. Så nu får ni ursäkta mig för prinsessan behöver sin skönhetssömn.

Godnatt sötnosar

en blogg om: tur.. cuz i'm good like that

Ja. En till fredag och lördag har passerat. Gjorde inget speciellt på fredag.. tog det lugnt (skulle up 6.30 nästa dag). Jag och Karen kollade på en sjuk film haha. Sen så gick jag och lade mig där vid 11-12tiden. Steg upp 6.30 som sagt på lördagen..


For till Sherman och lirade boll. Vi vann 4-3. Jag gjorde mål, fast jag hade mest tur.. Jag sköt och så kom deras best till back och försökte hindra mig från att skjuta men jag lyckades få iväg bollen innan... så hur som helst, målvakten har nästan bollen i handen men på något sätt med mina superkrafter så for bollen in i mål iaf. Så jag ställer mig upp igen efter att ha blivit nertacklad och mina lagkamrater frågade om det verkligen var ett mål och jag sa: Yes.. Cuz I'm good like that ;).

Efter matchen så for vi tillbaka hem... jag satt ute på gården och läste en bok i solen.. och så kände jag mig uttråkad så jag smsade Aaron och han kom över ett tag och vi satt där och pratade :).. Sen kilade han hemåt igen och sen så kom Karen och Nicky och... Leila (nickys kompis eller nåt) ut och så cyklade jag, nicky och leila omkring lite granna.. sen så kom Courtney och Lisa och lämnade av alla ungar i staden ;).. det var typ 5-6 småbarn där och sprang omkring.. sen så kom Lisa tillbaka och så tog vi vattenslangen och blötte ner barnen :) hehe.

Efter det så lagade jag och Lisa mat.. Lasagne. Gött. Courtney tyckte att det smakade annorlunda (duuhh), men hon tyckte att det var gott! :).. Karen sa detsamma.. och Nicky likaså.. Juste, någonstans däremellan så tog jag en dusch också.. Sen så började jag och Lisa att fixa oss för årets tråkigaste party.. Kom dit vid 9.45, det var rätt dött, inte så många som dansade.. mer lågstadiestilen.. alla satt ner eller stod tryckta mot väggarna.. Så där vid 1..? for hemåt. Sen så somnade vi och nu så sitter jag här.

Ska äta frukost strax.. och göra mig klar för fotbollsmatchen. Tyvärr så är det alldeles vindigt och det ska regna också. Hoppas vi hinner spela innan regnet startar ösa ner.. för ni vet. I USA är allt stort - även regndropparna.

Nåväl.. återkommer väl ngn gång..

Dagens låt: Fields of Gold - Sting

en blogg om: ett telefonsamtal för lite

Pratade nyss med min area coordinator.. Hon hade kloka ord att säga.. vill fortfarande prata med mamma och pappa dock.. Provade lyckan och ringde hem kl 11 pm (svensk tid), men ingen svarade.. Jag antar att de gick och sov kl 9 som vanligt ;)

en blogg om: det är ditt fel.

Jag har inte så mycket annat att säga än att jag är väldigt glad att det bara är 45 dagar kvar till.. sedan sitter jag på planet hem. SKÖNT.


Jag är leds på mor och barn som inte kan komma överens. Åt minstone 2 gånger i veckan så.. bråkas det skriks det och fula ord utropas.. och varje gång så blir jag inblandad på något sätt. Idag så hände detta scenario:




Jag hjälpte till med middagen och så skar jag upp frukt och så kommer den unga bortskämda lilla flickan hem och när hon ser att jag skär upp frukten så får hon värsta utbrottet och säger(skriker) att det är hennes frukt(!!!!!) Sorryyyyy. Klart jag visste det .  .  . och så blir mamman arg på den unga dottern. Och de börjar skrika och ha sig och jag försöker göra läxorna.. med mindre framgång.

Så bestämmer sig det unga barnet att hon inte vill bo här längre.. Så hon går in i rummet och ska packa ner sina grejer och då går mamman in till rummet och påpekar att det dottern packar ner råkar vara hennes saker.. så de börjar argumentera över det. Så när den unga flickan packat ner sina grejer så kommer hon tillbaka till köket och säger att hon ska ta med sig frukten eftersom att det är hennes frukt.. Så när hon är påväg så säger hon något i stil med: nu lämnar jag det här huset, idiot. Och jag tittar upp från min mattebok och frågar henne om hon just kallade mig idiot (jag har suttit tyst sedan hon kom hem).. och då sa hon: Ja, det gjorde jag.. hora!!

Jag kollar ner i matteboken igen och sedan så inser jag just vad hon sade till mig.. och sa åt henne att hon inte borde kalla mig sådant namn.. och mamman är vid detta tillfället vid dörren för att öppna den och släppa ut barnet så att hon kan flytta ut.... så jag säger till mamman: ursäkta.. hörde du just vad hon kallade mig? Och då blev hon värsta arg och sa att jag är sexton år gammal och dottern är nio.. och att jag borde kunna ignorera saker som dottern säger och ngt i den stilen.. Och jag säger, det spelar ingen roll hur gammal hon eller jag är, det är fortfarande inte rätt ord att använda till varanda. Mamman tyckte att det var "okej" att dottern hasplade ur sig ett sådant ord för att hon faktiskt bara är nio år gammal.. Men min poäng i det hela var att man vid nio års ålder inte ens ska känna till dessa ord och framförallt inte säga dessa ord till andra människor.

Och det hela slutar alltid med att den unga bortskämda flickan säger att allt är mitt fel för att jag har kommit hit och alltid får göra vad jag vill och det är mitt fel att hon... som hon sade idag "inte har något hus" längre... ja helt enkelt. Allt är mitt fel..

Allt jag har är att säga att detta barn behöver en bra mycket bättre uppfostran.

en blogg om: onsdag

Puhh.. jag är så glad att dagen äntligen är över. Skolan tar död på mig nu.. det är inte alls lika kul som det var tidigare. Kanske för att vi har nått slutet av året och har bara några veckors skola kvar..? Engelskalektionerna, som är 50 min, här är typ 15 ggr värre än med Hoggen, som är hela 80 min, vilket kanske säger en hel del.

Igår fick jag i alla fall goda nyheter. Ingen skola för mig nästa vecka onsdag-fredag... alla skriver de stora TAKSproven då.. and I'm a G så jag behöver inte vara där.. Wooho! Så det innebär att jag bara behöver plågas i 2 dagar.. sen så får jag 1 dag för mig själv här hemma och sedan dagen efter det så far jag till Chicago för att träffa min kära fader! Längtar verkligen till nästa vecka.. det är bara en dålig sak som händer då... vi spelar våra sista matcher då :(.. vilket jag inte ser fram emot. Men.. allt varar inte för alltid.. right?

en blogg om: tisdag

Var i skolan..
For till Sahiras hus..
For till traningen.
Tog bilder. (fick ingen rabatt.. det kostade mig$ 22...)
Flummade runt.
Scrimmaged.

en blogg om: måndag

Efter de 1,6 kilometrarna imorse så kände jag verkligen av träningsvärken från helgens totala 180 minuters spelande av fotboll. Men men, det finns inte så mycket att göra åt det. Det blir ut och träna imorgon igen! Woho! Vi ska ta bilder också, får se hur mycket det kostar.. får ju iaf 50% rabatt eftersom att Karen är medlem i organisationen. Fixade håret igår också.. äntligen!

Adios amigos!

en blogg om: almost a hat trick

Dagens match
CC Lady Leopards v. Denton Defeaters
3-3
Min insats
0 gula kort
0 assists
2 mål
1 offside*
* Jag var faktiskt offside denna gång.

en blogg om: en lax

Haha. Laxåkningen..

Jag minns hur Emma kollade snett på mig och Jenny när vi föreslog att vi skulle åka lite isrutchkana. Vi var ju faktiskt seriösa. Emma valde bussen hem istället för att vara med oss. Så jag & Jenny åkte med raketfart ner för laxens rygg.. -utan Emma.
Japp, det var goda tider.

en blogg om: yup.. we defeated the mustangs

Dagens match
CC Lady Leopards v. Chamber Mustangs
5-0
Min insats
1 gult kort
1 assist
1 bortdömt mål
5 offsides*


* Ingen av mina offsides var rättdömda. Jag var onside varje gång. Domaren tyckte helt enkelt inte om mig.

CC Lady Leopards record 3-2

Söndag
CC Lady Leopards v. Denton Defeaters

en blogg om: hår

Jag har hittat den perfekta frisyren. Såhär vill jag att mitt hår ska se ut. Fast det kommer det nog aldrig att göra.. oavsett hur hårt jag jobbar på det så kommer mitt hår förbli "nappy".. jag skulle som sagt ha fixat håret i kväll, men hon som skulle göra det var tvungen att jobba. Får se om jag lyckas få tag på henne imorgon.. då kanske jag kommer all fresh på söndag till fotbollsmatchen haha. Nu måste jag natta migsjälv. Fick vid 8-tiden att vi ska ha ett "garage sale" kl 8.00 på morgonen innan våran match som är i Dallas (1 h bilresa bort) kl 1pm. Perfekt. Vi alla kommer att vara helt trötta på matchen.. nåväl.


Nu blir det Godnatt mina vänner.

en blogg om: LYCKA!

YES! Äntligen fredag! Hade två prov idag. he he. Matteprovet, som jag faktiskt tror att jag gjorde någorlunda bra på, trots att jag fortfarande inte fattat hur man faktoriserar (men det gör inte så mycket, jag kommer ju att komma tbx till natur och då blir det hårda tag;))... och så skrev jag ju Huckelberry Finn-provet på kapitel 12-18 också. HAHA. Vilket skämt, minns inget alls av vad vi läst (kanske för att jag somnar varje gång vi läser den, men jag fick iaf ett a eller b på kap. 1-11 och jag mindes inget av det heller.. så det blir nog bra i slutändan ändå, jag har ju fortfarande ett A i den klassen..). Hur som helst så är jag glad att denna skolvecka är över! Det har varit så grymt tråkigt på senaste. Ikväll så ska jag fixa håret och resten av helgen präglas av fotboll! - excitement! Holla back losers, nu ska jag sätta matchkläderna i tvättmaskinen och lyssna på "Wipe It Down"...


shoulders, chest, pants, shoes..

en blogg om: mätt

Åt just middag. Känns som att jag sprängas. Ris, bönor och korv stod på menyn, det var rätt gott. Obviously.
Annars vore jag inte mätt.
Pratade med Emma också (Hoppas allt går bättre. Jag älskar dig.), det är ju helt bra nu när jag inte har träning efter skolan, mina vänner är faktiskt fortfarande inloggade på msn när jag kommer hem:).

Idag var en såndär jobbig dag..
När det bara känns jobbigt att vara 1000 mil hemifrån. När mattetalen ser ut som arabiska. När Huckelberry Finn är tråkigare än vanligt och order "nigger" som upprepas i boken typ 2343245435 miljoner ggr går en på nerverna. När situps kl 8.45 på morgonen inte känns särskilt lockande. När håret står på kant. När de nya skorna skaver. När dagen känns alltför lång. Helt enkelt en perfekt dag för klagande och gnällande.

Det enda som var bra idag var att Amy sa att hon tar med mig till Regionals nästa vecka (om Swaizi inte kunde åka med, eftersom att hon ville göra ngt annat.. whatever that was).

Längtar till fredag. Då ska jag i alla fall få håret fixat.
Längtar till lördag: fotbollsmatch
Längtar till söndag: fotbollsmatch
Längtar till 1 maj: träffar pappsen i Chicago
Längtar till 17 maj: Prom
Längtar till slutet av maj: Avskedsparty med folk från min organisation
Längtar till 8 juni då det äntilgen är dags att åka hem.

en blogg om: 53 dagar

Uhm, ja.. Jag har inte så mycket att skriva. Kom nyss hem, eller kanske för 20 minuter sen. Var på fotbollsträning.. Insåg precis att jag har varit borta i 12 h... for till skolan 8.10 och kom hem nu 8.20... woho. Nu är jag trött. Ska jag göra lite matte. Sedan lite engelska. Sedan ska jag duscha. Och sedan sova.


På fredag ska jag fixa håret.
peace.

en blogg om: en hektisk helg

Uhm ja.. Det var en rätt lång helg. På fredag så for jag hem med Clara.. först for vi till frisören (Clara skulle klaga på sin nya frisyr, det blev inte riktigt som hon hade tänkt sig).. så det tog ett tag innan vi kom "hem".. väl hemma så åt vi.. sen så satt vi vid poolen och gjorde läxor... Sen så tog vi det lugnt ett tag och så kom hennes "brors" kompisar över och så spelade de lite gitarr. Efter det så bestämde Clara och jag oss för att kolla på en film, det blev American Sweethearts, säkert en bra film, bara det att jag somnade.

På lördag så steg vi upp och åt frukost och efter att Janice (Claras "mamma") var klar med allt hon skulle göra så for vi iväg.. hämtade upp Lisa och sedan efter typ 1 h så var vi äntligen på väg till Denton.. väl där så shoppar vi.. jag shoppade dock bara saker som jag behövde, det blev ingen onödig shopping hehe..
Sen så for vi tillbaka hemåt och de lämnade av mig och Lisa hemma hos mig.. här bytte vi kläder och så for vi raka vägen till en av utbytesstudenternas födelesdagsparty.. stannade där till kanske 9-tiden och då for vi åt andra hållet till Callisburg, till Karens firmafest... kom hem rätt sent.. sov i typ 5 h och sedan var det dags att stiga upp igen.

Där vid 12-tiden for vi ner till fotbollsplanerna.. Lisa kollade på medans vi spelade.. Vi förlorade... he he. Ska inte säga med hur mycket. For yall to find out. Efter matchen så for vi ner till Parken... Leonard Park och gick till två olika födelsedagspartyn på samma gång (de var brevid varandra).. och sen efter piñatan så for vi hemåt (jag hade massa konfetti i mitt hår... det är säkert en massa kvar också).. och när vi kom hem så satte vi oss vid datorerna.. när Lisa for hem så städade jag upp rummet och tog det lugnt.. och nu ska jag sova. En ny vecka väntar.

Typ alla hade födelsedag den här helgen,
däribland världens bästa Pappa..
Grattis igen!
Älskar dig:)
-v-
dufårdinapaketnärvisesichicago:)

Godnat..!

en blogg om: förra året och kusin vitamin

Åh vad jag saknar förra året. Sitter och lyssnar på The Fray, fick några Flashbacks.. Då jag var till Stockholm på sportlovet och träffade släkten. Umgicks med kusin Amanda. Skrattade åt busshumor, gubben med alla bananerna på tunnelbanan, klättrade över staket där det stod: Tillträde förbjudet. Åkte till minns-inte-vad-det-heter och träffade hennes vänner. Kollade på film, gick runt i Stockholm C.. flamsade runt, glömde bort bankkortskoder. Drack kaffe latte. Umgicks. Satt hos farmor/mormor, kollade film hela natten och åt upp mina favoritkakor som farmor har nere i sitt kök :). Gick till Centrum från Södermalm, försökte leva oss in i det engelskapratande samhället så vi hade en engelsk konversation hela vägen fram till vår destination.. Kollade på dansfilmer på YouTube, tog det lugnt. Hade ett perfekt lov. Precis så som kusiner gör.

Vi hade riktigt skoj. Jag saknar dig.

en blogg om: NHS

Japp.. nu är man medlem i National Honor Society.
hörde att det ska ge en en lättare biljett till College samt stipendium.. låter ju som något för mig.

en blogg om: track season is over!

I feel such a relief right now.. Track was fun, but the season is now finally over..


I'm sick of having practice every day in the morning and the afternoon + soccer 3 times/week.. The track meet today wasn't good at all. We didn't place in a single event. But that's ok.. I ran the 4*200 and the 4*400. The 4*400 killed me! I dropped down dead after handing off the stick to the 2nd person on the team, Alex, and I could barley walk afterwards. I'm kind of proud of myself though.. thinking of that I ran the lap in 68 sec when I already had ran a 200 hundred before. + that Sky, the one that actually runs the 400 ran in 69 sec last saturday.. I should've ran too, I could've been beasting!

Oh well.. track season was fun and Coach Harrison gave me all the stuff he's been handing out during the season as a "memory".. that is a total of:Sweat pants, Sweat shirt, T-shirt, Track uniform, the Spikes, Warm-up shoes, a bag, jacket&pants + I'm gonna get the leather jacket later.. but I'll probably leave before we get them so I'm gonna get
it sent to me.

I just got a problem too btw: I wonder how I'm going to be able to pack everything whenever I'm leaving.. (talkin bout that.. i'll need to start packing soon :|... tomorrow, tuesday, it's gonna exactly 2 months 'til I leave! Woho!)

However.Soccer is now in focus!
TTYL

en blogg om: söndag

kopierar från min myspace. jag e för trött för att skriva igen.

So...
We played today... Las Damas vs. CC Lady Leopards..
They won.


I'm not trying to blame our lost on somebody else.. but the refs were just stupid.. so was the other team. The refs kept on calling us like everytime we barley touched the other team.. but when they pushed us, pulled out shirts and like everything u can think of they didn't even care.


We played the first 5 minutes pretty good but then we just started to play bad.. and the other team scored on us. They were leading by 1-0 after the first half. After half time Lady Leopards came back out on the field to kick some butt.


Ceci played through the other teams defense and gave me the pass of the year and I scored..! After that we kept on playing pretty good but then the other team scored again and it felt like everybody lost their confidence and we started to play worse than ever.. so the other team scored a third time. And the other team had this beast as a defender and i past her and i guess she though i was too good so she decided to foul me inside the pk box... so i got a pk. And i took it... and i missed. I was about to cry... after that I was pissed off and was about to chop up this beast when she fouled me again.. but Katie stopped me, in time. Somewhere in between this Caylie got hurt and in the very end this one chick cleated (or whatever) Katies foot.. so they both got hurt :/.. I guess we were weaker than the other team this time.. but the next time we play them we gon show them what we got, right?

So it all ended up with that the other team.. Las Damas, won.

3-1.


However.. Good Job CC Lady Leopards!

en blogg om: hemresa

UA7734 08JUN  DFW-ORD  9:27AM -  11:44AM

UA9358 08JUN  ORD- ARN  4:25PM – 7:45AM.


en blogg om: a long time ago

Uhm.. yeah, so it's a while ago since I wrote. I guess it's time for me to give yall an update.

So last week there was a track meet and a soccer game (lady leopards first game!). The track meet was not good at all - for the spriners. After we got done at the meet I went to Lisa's house and we had a movie night. That was nice.. and I had a soccer game the day after. We won! 4-0. We were beasting!

Upcoming events:
Saturday;; District Track Meet in Sanger (field events&individual events)
Sunday;; Soccer game in Dallas
Monday;; District Track meet in Sanger (team events.. such as relays)

Coach Stefani said that I was going to run the quarter.. that'll be 400 m, a lap around the track.. at saturday. I hope she was tripping 'cus them 400 meters are gonna kill me. And I don't even know if I'm going to run my 200... And I might run the 400 and 800 meter relay.. it depends of what plans Coach Harrison has. I'm excited though, 'cus if we place no less than 3rd we'll get to go to the Regional Track Meet in Odessa, TX..! (and if we place no less than 2nd over there we'll get to go to State, but that wont probably happen.)

Oh well, I gotta "Do Do Work" now.

Peace fellas.