en blogg om: yesterday.. & then what?

Yesterday was so much fun!
The pool party.
And then when it was over we went to this other party and danced.
It was fun and I had a great time.. (bilder kmr senare)
Thnks to everybody that showed up to our party!
Graduation today.
I wish I was a Senior!
I might hang out with Des, Courtney n Konica tonight... we'll see!
I'm out. Peace

en blogg om: imorgon fredag

Goodbye party imorgon - coolt
Sol och 35 graders varme - hot

en blogg om: poker

Har inte gjort mkt idag.

For ner till parken till slakttraffen. Trevligt.
Kom nyss hem efter att ha lirat poker med familjemedleemmar och yes; med den direkta svenska oversattningen sa: Sparkade jag rumpa. Vi hann inte spela klart men jag var definitivt chip leader. Nu ska jag stada upp rummet lite grann och sedan styr jag nog stegen mot sangen.. ar himla trott.

Dueces

en blogg om: 2 veckor

Idag e det tva veckor tills jag e hemma i Sverige. Whoop whoop.

Ar ledig idag.. har inte sa mkt att gora.... e uttrakad. Har ont i magen ocksa, at amerikansk frukost haha. Jag tror vi ska ner till Leonard Park senare till det dar slaktpartyt. Det kommer att vara fett mkt folk.. om de inte stannar hemma for att det e sa grisigt varmt.

Och sa maste jag packa och grejs... jobbigt.

Var pa det dara end of year party igar.. Jag och Lisa tog taget ner till Ft. Worth.. det var skoj :).

Sen har det inte hant sa mkt.. nu ska jag kila vidare.

Adjo

en blogg om: angest

Borjar fa angest nu.
Pa ett satt sa vill jag aka hem. Men pa samma gang sa vet jag att nar jag val kommit hem sa ar jag hemma.. och kommer mest troligt aldrig att traffa manga av de jag lart kanna har i U.S.A. igen.... *tear drop*.

Jag har aven angest over packandet. Jag vet inte vad jag ska packa ner.. men jag vet mycket val att jag maste borja packa... pa riktigt. Har lyckats fa ner de onodiga prylarna jag inte anvander.. men jag har fortfarande massa klader kvar... jobbigt.. Jag ar ratt saker pa att jag kommer att fa overvikt ocksa... och flygbolagen snalar inte pa priserna pa overvikt, nej nej.

Och idag sa ar det bara 2 veckor och 2 dagar tills da jag far hem, varav 5 dagars skola... what, what?

Jaja, nu ska jag gora annat och se om jag kan gora mirakel med min resvaska och mina klader. Adjoken froken.

Juste. Party ikvall, whoop whoop.

en blogg om: a spider

.. so I walked in to the bathroom and I pass the bathtub and out of nowhere this big ass spider came and scared the shit out of me.. I had to get a shoe and throw it at the spider but the spider was still alive.. So I had to get close with my hand to this nasty creature and like hit the spider with the shoe I found to kill it. THAT was the worst experience in the Mackey house so far..

en blogg om: partaaaaaaaaaaaaaaajjjj

Ok. Idag var sista dagen i skolan pa ett tag... vi har en langhelg och ar inte tillbaka i skolan forran nasta tisdag och efter det sa ar det bara 4 riktiga dagar kvar i skolan och sedan ar allt i praktiskt taget slut. For veckan som kommer efter nasta vecka ar en provvecka for de som har 80 eller lagre i betyg i en klass eller om man har skolkat/varit borta for mycket. Men eftersom att jag e sa bra sa behover jag inte gora nagot sadant.. vilket innebar att jag bara behover ga till skolan, checka in och sedan ga hem igen. Fast jag far nog se om jag gar hem, det kommer att vara min sista vecka har sa jag kanske umgas med mina vanner istallet.

Hur som helst... till rubriken
Imorgon - Fodelsedagsparty
Lordag - Fotbollsavslutningsparty
Sondag - AISE end of school year farwell party
Mandag - Slaktparty nere i parken
Fredag - Mest troligt ett Goodbye party @ Claras

Whoop,whoop. It's gon be fun :)

en blogg om: bilder






















en blogg om: inactivity

Sorry mina vanner.. jag har visst inte uppdaterat bloggen pa lange.. vilket kanske mest beror pa att routern till det tradlosa natverket fick ngt problem sa nu kan vi inte vara inne pa vara laptops... vilket suger. Jag laddade upp alla bilder fran prom pa min dator och skulle ladda upp dem dagen senare; da natverket pajade.. sa jag funderar pa att lagga bilderna pa ett usbminne och sedan ladda up dem fran denna dator... men det kanns som att det e for mycket jobb.. eller jag vet inte. We'll see.

Pa mandag kvall sa holls det en sakallad "Sports Banquet" dar det gavs ut award till folk som varit aktiva i sporter pa skolan. Cool som jag ar sa fick jag ett award.. vilket var for cross country girls leopard pride! Cuz i'm good like that. Nu kommer mitt namn att finnas kvar i skolan foralltid graverat pa den dar grejen. Synd bara att man inte fick ta hem den, vore ju ratt coolt. Nabval. Nu ska jag gora ngt annat, vi hors - sa smaning om.

Bye.

en blogg om: before Prom

Igår var det en lång dag. Fixade allt inför prom.


Var på Wal-Mart i flera timmar haha, köpte bl.a. nagellack så jag kunde fixa mina naglar :). Sen när jag kom hem så ringde Harolds, Harold är min "date", mamma och sa att hon ville att jag skulle komma över så att hon fick kolla på klänningen min och se vad vi skulle göra med mitt hår. Så jag far dit vid 7.30 och så börjar vi fixa med mitt hår och eftersom att jag hade haft i flätorna i typ en månad och de såg helt risiga ut så bestämde vi oss för att ta bort dem och så for vi till Wal-Mart och köpte en Texture softener och fixade med det och sedan stylade hon mitt hår och nu är det helt fint :). Ska dit vid 11 idag igen och fixa lite till med håret och så ska vi fixa min sminkning.

Efter allt fixande så ska vi fara och fotografera oss.. det lär bli där vid 3-tiden. Sedan efter det så far jag och Harold (och typ alla andra) till Bubbas (en från skolan) hus och äter middag och så och efter det så styr vi alla mot prom som börjar kl 9.00. När balen är över, där vid 12.30, så far vi med charterbussar (allt organiserat av skolan) ner till Lewisville till Main Event (typ ngt megastort ställe med massa olika spel och så..) och så stannar vi där till kl 5.00 då vi far hem och vi kommer tillbaka där vid 6.00-tiden. Kommer ju somna som en stock....

Sen på söndagen så måste jag stiga upp helt tidigt för vi måste åka till "The End Of Year"-party med min organisation och det är nere i Ft. Worth typ.. kl 1.00 och Karen ska till kyrkan på morgonen nere i Ft. Worth så.. ja.. yall do the math jag kommer vara fett trött. Plus att jag måste göra klart ett projekt för Theatre Arts.. jippie!

Ajja ok. Jag måste raka benen.
Peace

en blogg om: fabuloussss

Så.. imorgon ska jag och Karen fara någonstans (vet faktiskt inte var) och shoppa så jag kan köpa skor och accessoarer som matchar min balklänning. Ska bli skoj :). Vi for och åt på en kinamatsrestaurang idag och så efteråt så får man Fortune Cookies och min kaka hade två stycken fortunes i den. Tyckte att det var lite skoj.


Jag vet inte riktigt vad jag ska göra på fredag, förmodligen bara ta det lugnt och sedan på lördag så är det dags för prom! Där vid 4-tiden ska vi fara och äta någonstans, i Denton eller Sherman och sen vet jag inte vad vi gör mellan det och då promen startar.. något hittar vi väl alltid på. Sedan efter promen, som börjar kl 9.00 pm, har varit så far vi med charterbussar ner till Lewisville och stannar där helt länge.. Där i Lewisville kan man bl.a. bowla, spela lasertag och typ hundra andra olika saker. Det är tydligen helt stort. Kul ska det i alla fall att bli!

Sedan på söndag så kommer vi att fara ner till Dallasområdet, där min organisation har sitt "farvälparty".. det e ju trots allt bara några veckor kvar tills vi åker hem nu. Sedan på måndag kommer The Sports Banquet att hållas. Får se om man e nominerad till något ;) vore ju skoj. Sedan vet jag inte vad som händer, men mina sista veckor här kommer att vara fabulous.

Nu ska jag höra med Mrs. Mackey om vi kan starta om routern så att vi kan få reda på vad det borttappade lösenordet är så att min man också kan logga in på internet. Vore ju trevligt.

Nu ska jag kila.
Adjöken fröken.

en blogg om: happiness

Har varit helt glad på senaste

ooh vad livet rullar!

en blogg om: min man

Nu är min man här. Han knackade på dörren i morse. Han är snygg! Vi har hållit handen hela kvällen. Jag hade nyckeln till hans hjärta så nu blir det kanske lite mys med musik senare. Vi får se.


Dueces!

en blogg om: counter strike

Lite "violence" i bilden där. Men CS är ju inte så mycket annat än att försöka skjuta så många som möjligt från andra laget och inte bli skjuten själv på kuppen. Ganska meningslöst spel faktiskt. Men för tillfället känner jag ett litet CS-sug.. Jag minns då vi var CS-nördar. Det var kul. Men rätt onödigt och slösande av tid.. ok, förlåt. Låt mig rätta mig;; väldigt onödigt slösande av tid.


Mitt CS-liv tog slut då jag fick denna dator. Macintosh + CS = fortfarande inte uppfunnet.. lite tråkigt, eftersom att jag vill spela. Just nu. På minuten. Men, men.. till hösten får jag ju en PC från skolan så då kan jag återgå till att vara en nörd igen.. Alltså naturnörd, inte CS-nörd ;).. känns lite dumt att nörda ner sig i att skjuta folk. Tusan.. vi borde ju skämmas.

Inte konstigt att ungdomar i dagens samhälle bestämmer sig för att skjuta ihjäl hela sin skola. Skjustpel borde aldrig ha blivit uppfunna.

en blogg om: stunna shades

Ja, sommaren har väl äntligen kommit då?

På morgonen så är det typ 16°C och just nu så är det 26°C och ute... så mina solbrillor passar rätt perffa nu. Har stuntat runt med dom och fått rätt god respons. Ah, jisses! Jag känner mig så cool.

Pratade med pappa idag. Han är tillbaka till Sverige nu.. efter att ha varit i landet stort i en vecka. Vi träffades dock bara tors-lördag, men det är ok. Jag är ändå hemma igen inom en månad! Bara 29 dagar tills jag far! Och exakt 1 månad till då jag landar i Sverige. Börjar bli lite excited.

Och så är min nya man på väg. Influgen från Kina så är hans beräknade ankomst den 14 maj. Det ska bli kul att träffas, vi kommer att ha mycket gemensamt. Vi kan lyssna på musik tillsammans, surfa på nätet, kolla på film och mysa.. eller varför inte ringa en vän? Det är nästan så att jag redan älskar dig. Jag hoppas vi kan leva resten av våra liv tillsammans.. eller kanske inte. Men det ska bli kul att se dig och få spendera nästan all tid med dig kommer att bli än bättre.

Ya ya.

Nu ska jag kila vidare.. försöka förstå mig på matten. Jag vet inte ens vad det kallas, det vi håller på med, det känns dock väldigt onödigt.. eller det är säkert bra att veta tills då jag kommer tillbaka till skolan.. till IV, oops, jag stavade det fel. Jag menade NV. GHS är typ som IV. Nivån är anpassadså att även alla icke intresserade i skolan ska ha möjlighet att bli godkäna i alla ämnen.

Det behövs studeras mer biologi också.. Det verkar som att många av tjejerna i skolan inte vet att;; kondom + sex = inga barn.

Oj. Jag glömde nästan bort att jag skulle sluta skriva.

Adjö, mina vänner.

en blogg om: shawty was a ten

Ja.. idag spelade vi en träningsmatch med fotbollen. Jag tror nog att det var min sista gång någonsin att spela med de från laget. Fan vad tråkigt. Jag hade roligt med GHS första tjejfotbollslag. Jag hade kul på planen med laget. Jag hade roligt i bilen påväg till matcherna med laget. Det var roligt att göra mål och vinna matcher. Det var till och med roligt när vi förlorade, cuz we were good like that. Jag hade kul som # 10. Yes. Shawty was a 10. Well she still is.. but soccer is over.

Dock så har vi ju en car wash nu till helgen, sedan är allt över.. för alltid (för min del). Men ja.. som jag sade.
Vi hade ju i alla fall roligt.

och tur med vädret..
.. det regnade ju aldrig när vi spelade.

Jag tror att jag måste börja springa min runda runt kvarteren igen.. annars kommer jag att vara lika med tjockis när jag kommer hem. I got my six pack.. det är bara det att det onda snabbmatsfettet som lever i America tar över din kropp och du är rätt körd om du inte bryr dig. Men jag bryr mig... och fettet körde över mig litegrann.. när jag kom hit kunde man se alla mina sex magrutor.. nu återstår bara 2.. och man kan skymta två till. DOCK så finns ju alla sex kvar.. men som sagt. snabbmatsfettet..

Så när jag kommer hem blir det springa rundor runt sjön. Och den stora sjön i söder är inte att glömma. 30 mil på cykel ska nog få några amerikanska fettpartiklar att falla av på vägen..?

Haha. På vägen. Eller vägen. Båda funkar ju lika bra.

Och så kom jag just på en annan sak som jag stört mig på hela året.
Frukt säljs inte på GHS.. eller jo man köper en Snabbmatsrätt (oftast rätt flottigt) så får man ibland.. notera ibland, en frukt med det.. ett äpple. Men ändå, min poäng var att de inte säljer frukt.. indivudellt. Vi har typ 8 snackmaskiner på skolan.. innehållande allt från Twixglass till Rice Krispies.. men inte en endaste frukt... eller något annat nyttigt.

Nä.. tusan.
Nu måste jag verkligen duscha.. jag luktar som gamla, aldrig tvättade, fotbollssturmpor eller något. Inte särskilt attractive. Måste raka benen också. Det känns som att jag har så mycket hår på benen att man inte kan se själva benet.. men det e trots allt en lögn, jag låter det inte gå så långt, det e faktiskt bara lite stubbigt.

Adios. Bye. Hejdå. Adjöken.. äh whatever..
..dueces

en blogg om: Vitamin Water

Skön dag jag kommer att ha imorgon. Yearbookläraren frågade mig idag om jag ville gå runt till massa olika klasser och ta de foton som saknas för Yearbooken, så jag sa ett glatt ja, eftersom att jag inte kommer att behöva gå till någon av mina vanliga klasser den dagen.. wooh! Awsome dude.


Var till Outlet Mall idag.. det fanns inte så mycket där, försökte hitta ett par skor, men det verkar vara omöjligt.. det känns nästan som att jag måste ta med mig klänningen till affären nästa gång så jag kan se vad för skor som passar till klänningen..

Köpte mig en Vitamin Water på Wal-Mart för en dollar.. den var rätt god faktiskt.

Jag längtar verkligen till nästa vecka!
Prom på lördagen och sedan (förhoppningsvis) under veckan så anländer min nya mobiltelefon! Den jag har nu är rätt crappy.. halva skärmen är blå ibland av någon konstig anledning jag inte känner till. Men men.. jag är helt excited i alla fall! Och till helgen blir det CARWASH med soccerbrudarna.. wohoo, ska bli tokskoj! Nu ska jag dra mig.

och stackars dom som stänger in sig
hundra dagar utan heder
ja stackars dom som lever så
stackars dom som tittar på
hur märkligt kan man må

Adjöken fröken.

en blogg om: dad, africa, and my prom dress


Ja. Jag hade en lång och intressant helg.


På onsdag kväll så for Nicky, jag, karen och Lisa till Arlington (vid dallas) och kollade på en baseballmatch.. Texas Rangers spelade.. och de vann :). Efter det så for v till Karens kusin och stannade natten och på torsdag morgon så steg vi upp före tuppen, där vid 5-tiden och så fick jag skjuts till flygplatsen.

Hoppade på planet där vid 8.45 och vi styrde nosen mot Chicago, där jag skulle träffa pappsen. När jag väl kom fram så fick jag vänta ett tag på att pappa skulle komma med flyget från Frankfurt.. så jag satt där ensam i min väntan och så kommer det en kille från Nigeria och sätter sig ner brevid mig och frågar om jag kom från Nigeria, han tyckte att jag såg nigeriansk ut. Jag sa nej.. och berättade att jag kommer från Colombia och då sade han "That's cool.. well.. bye" och jag sa hejdå.. och sen typ 20 minuter senare när pappas plan hade landat så ställde jag mid där vid utgången så jag kunde se pappa komma. Då kommer min kompis igen, killen från Nigeria, kommer inte ihåg hans namn.. hur som helst så började vi prata och han ställde massa frågor och så fick jag reda på att han hade missat sitt plan dagen innan som skulle ta honom hem.. han hade för tillfället inge cash och som pricken över i:et så var det någon form av helgdag i Nigeria så han kunde inte ringa sin bank.. så han var fast på flygplatsen. Jag tyckte helt synd om honom. Jag ska aldrig missa planet! Ta i trä. Spotta tre gånger.

Hur som helst, efter det så kom pappa och vi for till hotellet.. sedan så drog vi ut på stan och ja.. det var en lång dag och fredagen så gick vi runt hela dagen också, likaså lördag, iaf ett tag på lördagen, vi köpte min promklänning, en handväska och så letade vi efter skor som passade till klänningen, men det var ingen större lycka på den fronten. Men nu har jag iaf min klänning, vilket är det viktigaste.

Sen på lördag kväll så for pappa med mig ut till flygplatsen och så åkte jag därifrån "hem" igen. När jag kom fram så skulle jag vänta på Karens kompis som kom med flyget från Atlanta så jag for till terminal E där han skulle anlända och eftersom att detta var sent på kvällen så var jag den enda på den där bussen som tar en från terminal till terminal.

På bussen så var det en kille från Angola som var chaufför.. så det första han frågar mig när jag kliver på bussen är om jag är från Angola och jag sade nej och jag fick berätta hela min historia igen om att jag kommer från Colombia och att jag bor i Sverige med mina föräldrar som är vita, nej inte mörkhyade. Och då frågade han om jag bara dejtade vita killar haha.. Och så frågade han tusen andra saker och så när jag hoppade av bussen så sade han: I'll see you again next time. Optimist tänkte jag. Efter bussturen så väntade jag i ca 20 minuter till på Karens kompis och sedan kom han äntligen och då drog vi iväg med hans Hummer, hehe.

Med några om och men så tog vi oss till sist till hans hus i Gainesville där Karen och Lisa hämtade upp mig..

På söndagen så vaknade jag av att Lisa fick ett sms eller något och så frågade jag henne vad klockan var och den visade sig vara 12.40 och jag skulle se på en kompis fotbollsmatch som började kl 13.00 så det blev att hoppa upp på en gång, äta frukost och sedan fara iväg ner till fotbollsplanen.. efter att ha kollat på hans match så var det dags för mitt lag att spela våran sista match... det gick väl inte så jättebra.. vi spelade seriens bästa lag och vi förlorade med 7-0, bättre resultat än då vi spelade sist. Efter matchen så for hela laget iväg till en från lagets pappas resaturang och åt middag gratis. Vi hade det riktigt skoj och vi svamlade runt och sedan så for vi hem och då duschade jag, satt här samt gjorde matte och sedan efter allt det gick jag och lade mig.

Det var min helg det.