en blogg om: har jag?

Dagens låt:
Have I Told You Lately? - Van Morrison

Idag var en helt vanlig dag i skolan. Sprang i trapporna igen, (i "stadion"), mina fötter började göra ont igen, men det värsta just nu är mitt knä, baksidan. Det gör ont när jag springer fort. Doc säger att jag måste isa och strecha ut varje dag efter träning... känns lite jobbigt. Men jag lär bli tvungen.

Idag så spelade Varsity, de förlorade med 0-1, inte så farligt som sist, men fortfarande så vann de inte... jag hoppas bara på att de inte förlorar lika mycket som footballaget gjorde. Jag hoppas verkligen på att JV får spela på fredag, jag börjar bli väldigt leds på att bara träna och aldrig få spela. GHS soccer sucks för tillfället.

Plus att jag fick megabra nyheter av Caylie idag angående tjejfotbollslaget. Vi har äntligen fått en coach. Vi har två veckor på oss att lämna in någon application form eller vad det nu var och sedan så måste vi ta papperna till skolan och be dem betala. Därefter måste vi bara samla ihop alla tjejer som ville(vill) spela och börja träna. That's it! Vi är riktigt nära. Känns skönt, att lira boll med killarna är inte alls lika kul som med tjejer..

Imorgon så slutar vi tidigare.. det vill säga kl 12.00. Bra. Förutom att jag måste tillbaka till skolan kl 15.00 för träning.. jobbigt. Jaja, trots att vi aldrig får att spela så håller man ju sig i någorlunda form. Fatta fet jag hade varit om jag inte hade sprungit Cross Country hela hösten, tränat fotboll och track som just startade. Jag hade förmodligen sänkt planet vid avgång.

0 kommentarer: