En sådandär "Inneblogg"

Var och åt på restaurang igår på bemärkelsedagen sådär. Klädde upp mig snyggt och trippade på mina höga klackar till Tallkotten, stans absolut bästa restaurang, OMG. Känslan inne på denna restaurang är riktigt undeeeerbaaaaaaar och det var ju så kul när det var så mycket folk där! Oj oj, alltså. Hur som helst så åt jag.. eeh mat, hehe det kanske ni redan hade räknat ut. Det var, trots mängden gäster, väldigt bra service och bara ett kort tag efter att ha beställt maten stod en tallrik med:

Risotto ai frutti di mare con grigliata di pesce
Italian seafood risotto topped with grilled marinated short finned mako
Skaldjursrisotto toppad med grillad marinerad makrillhaj



framför mig. Underbart god varmrätt och den satt perfekt en lördagskväll som den igår.
Maten får dock bara ***** stjärnor av mig då den var lite dåligt kryddad, annars smakade allt bra.

Tyvärr glömde jag att fota efterrätten.. kan istället berätta om den. I dessertskålen låg en kula chocklad och espressosemifreddo med bitar av nötter i, samt en kula citronsorbet, en delad jordgubbe och en exotisk frukt som jag inte kommer ihåg namnet på (det var i alla fall inte nå "havtorn" som min pappa trodde det var, haha).
Efterrätten får ***** stjärnor av mig, alltså ett toppbetyg.



Inte att förglömma "söndagens outfit"
Slitna hederliga Levi's sitter tajt som korvskinn på mina ben. En Peaktröja (som jag faktiskt fick när jag fyllde år). Jag har toppat detta med ett par svartvita skidstrumpor som går upp ovanpå jeansen. Snyggt! =)



Jag hoppas att ni fattar att jag mytade på ganska ordentligt där. Det var i alla fall sant att jag åt den där maten jag fotade(och efterrätten) och att jag hade på mig kläderna på de två nedre bilderna (hade skidsockar på fötterna för att jag skulle ha bootsen på mig, annars åker alltid strumporna ner under foten och knölar och det är inte särskilt skönt).

1 kommentarer:

Moa said...

kaphorn krusbar/fysalis? ;)