Take A Blow

Oj oj, jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans, har som inte bloggat ordentligt sedan i torsdags/fredags typ. Det är ju egentligen så tråkigt att köra på det gamla: "Det här har jag gjort idag bla bla bla.." men nu känner jag faktiskt för att göra det. Kl är nästan nio denna söndagseftermiddag, jag har just kommit ut ur duschen, sitter med en inpackning i håret, jag har avklarat de flesta läxorna, jag känner mig taggad till tusen och nu bär det faktiskt av!

Fredagen var då en plågsam dag, en av de två dagarna i veckan då jag börjar tidigt och slutar sent. Skadade knäet på dagens första lektion, inte så lyckad man var då. Haha. Jag var skitleds när jag gick hem, stötte på några gamla kompisar också, pratade med dem och så, det var ju kul. På kvällen var sedan min mor, min far och självaste jag ute och åt.. Det blev som vanligt Tallkotten. Bäst i stan enligt mig! Fast det var ju då man fick det bekräftat vilken jävla ökenstad (som Sverker säger) Luleå är, klockan var typ 21 och inte en kotte i farten var är det egentligen vi bor? Lovar att det är mer folk ute på fjället än vad det var på storgatan, skamligt. Jag ska helt klart flytta härifrån så fort jag får chansen (vilket är typ om 2 år:D). Efter det så kollade vi på friidrott på kvällen. Min hjälte, Bolt, vann än en gång 100metersloppet (dock med små marginaler).

Lördagen började med att jag gjorde lite fysik och så, sedan var jag och min far på stan en sväng, Nollning stod tydligen på schemat så det befann sig mer folk än vanligt där! Haha. Senare på dagen när jag skulle slänga soporna så kommer Kenny gåendes av en slump sådär och det hela slutar med att vi småskyndar in till stan för att se Mixi sjunga. Det var dock mer Anna K. som sjöng och Mixi och deras kompis var med och sjöng i den näst sista låten. Hehe. Ja juste håll utkik i morgondagens Kuriren, det är grejer det!. Efter att sett dem sjunga så drog jag och JD vidare, förbi konsum i smedjan, han till och med att bli medlem på Apberget HAHA, mest för att göra Julia glad:p, och sedan till Kameralådan (?) i Shopping, där min(mammas hehe) kamera är köpt. ÄN EN GÅNG sa de att jag "skulle komma tillbaka senare i veckan". Vad är det här för skit? Tanten som jobbade där verkade ju skitsur också. Får se om jag orkar gå dit igen, servicen deras är inte av den bästa har jag märkt.

När jag kom tillbaka hem så försökte jag få tag på Sverker men han sov och telefonen hade slagits av och jag tänkte inte på att jag kunde ha ringt hem till honom så jag satt och väntade på att han skulle kontakta mig istället och slutligen så bestämde vi att vi skulle höras av då jag ätit, pluggat lite och han fixat sig. Hehe. Efter maten, där vid 19-tiden kom Sverker äntligen hit! (Det var på tiden). Jag fixade till mig och sedan så drog vi ut. Var i Kulturens hus i stort sett hela kvällen, hann även med att springa ner till Kioskpiraten och Willys för att inhandla öl och snacks. Not. Men vi var i alla fall dit. Vi var även in på Max en sväng där vi stötte på (öhm, betona orden rätt) Ioana och hennes pojke.. Sverker var i gasen (efter all öl ;) hehe) så han svamlade på om massa och mitt i allt skulle han säga något om Rihanna och konversationen löd såhär
Sverker: Men du vet Rihanna
Vi: ah..
Sverker: Jo men den här låten, typ "Take A Blow"
Jag: Öhm, den heter "Take A Bow"
Sverker: OJ!
Vi började ju gapflabba för det var så fult, svårt att förklara såhär i efterhand, men hade ni varit där så hade ni nog också tyckt att det var ganska kul! Efter det slutade väl våran kväll och vi drog hemåt till respektive hem.

Idag så har jag pluggat livet ur mig. Hej natur. Har fortfarande inte blivit helt klar.. suck. Har också hunnit med att åka ut till bushen en sväng. Grillade korv, pluggade matte och andades lite ren luft. Mer än så har jag inte gjort. Eller jo det är väl något jag har glömt men det får vara för nu blev det här inlägget så väldigt långt.

Ni får ursäkta alla eventuella stavfel/slarvfel, för engångsskull orkar jag inte läsa igenom och fixa allt.

Laura Alexis

0 kommentarer: